Quick Step Alpha pvc houtlook

Quick-Step Alpha pvc: 100% watervast

Pvc vloeren spreken niet iedereen aan, terwijl de uitzonderlijke kwaliteiten van Quick Step Alpha pvc er niet om liegen! Maar stiekem hebben meer mensen dan je denkt een pvc vloer liggen. Ook niet gek, want deze vloer is vaak nauwelijks van echt hout, beton of tegels te onderscheiden. Velen kozen al voor de voordelen van pvc vloeren. En nu is er Quick Step Alpha pvc, een vloer die je niet kunt weigeren!

   

De voordelen van Quick-Step Alpha pvc

Pvc vloeren worden steeds populairder. Bij Vloerenland begrijpen we dat wel, want pvc is zeer onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk te leggen en verplaatsen, zacht voor je voeten, goed te combineren met vloerverwarming en het werkt geluiddempend. Met Quick-Step Alpha pvc mag je daar nog de volgende voordelen bij optellen:

  • 100% watervaste pvc vloer
  • Ultrasterke kern en unieke toplaag beschermen tegen vlekken, krassen en stootschade
  • Gebruiksvriendelijk, gepatenteerd kliksysteem en innovatieve technologie
  • Geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zowel regelmatig als wat onregelmatiger
  • Ook geschikt voor renovaties, omdat voorbereiding zelden nodig is
  • Maximale duurzaamheid, stijlvol en functioneel
  • Verschillende prints, van betonlook tot gerookte eik
  • Verkrijgbaar als planken of tegels
 

Geschikt voor elke ruimte

Quick Step Alpha pvc noemt zich de meest watervaste vinyl vloer. Het kan probleemloos in iedere ruimte gelegd worden. Dankzij een geavanceerd, waterdicht kliksysteem met een waterafstotende technologie hoef je niet bang te zijn voor vochtproblemen. Je kunt deze vloer zo vaak en zoveel als je wilt schoonmaken. Alpha pvc kan ertegen! Overweeg zeker om de hele beneden- of bovenverdieping van dezelfde vloer te voorzien. Geen keuzestress meer, maar één vloer voor alle ruimtes in huis. Natuurlijk wil je je nieuwe vloer eerst in het echt bekijken en ervaren. Bij Vloerenland ben je van harte welkom om alle mogelijkheden te zien in ons Experience Center XXL voor Quick-step laminaat, maar ook voor alle andere soorten vloeren kun je hier voldoende inspiratie op doen.

 

Quick-Step Master Installer

Wij zijn op gebied van PVC vloeren Quick-step Master Installer. Met als voordeel dat ons team een opleiding heeft afgerond in het plaatsen van Quick-step PVC vloeren, maar wij zijn ook op gebied van laminaat en houten vloeren Quick-step Master Installer.

 

Bekijk onze webshop voor de nieuwste Quick-step pvc vloeren, voor meer informatie over al onze andere merken kijk je verder op de website of je brengt een bezoek aan ons Experience Center XXL voor de Alpha pvc vloeren van Quick-step en nog meer tips en handige informatie!

 
  • Quick-step
  • Alpha pvc
  • vloeren

Quick Step Alpha pvc vloeren