Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Traprenovatie_3D_trapconfigurator

Traprenovatie met 3D trapconfigurator: zonder verrassingen

Je trap renoveren is geen kleine klus. Het bekleden van een trap geeft ook tijdelijk wat ongemak omdat je minder gemakkelijk naar boven en naar beneden kunt. Laten we de klus daarom zo leuk mogelijk maken! Dankzij de online trapconfigurator doe jij bergen inspiratie op en krijg je helemaal zin om aan de slag te gaan met de klus waar je eerst tegenop zag!

 

Wat is een online trapconfigurator?

Met de hulp van een online 3D trapconfigurator stel jij je trap precies zo samen zoals jij het mooi vindt. Kies de kleur van de treden, de kleur van het stootbord en het trapprofiel en vraag gemakkelijk een passende offerte aan voor jouw trap. Bekijk kleuren waar je niet eens aan gedacht had en laat je inspireren! Ga je voor slijtvaste PVC-stroken die naadloos aansluiten op de PVC-vloer in de ruimte of ga je voor eiken dat in elke gewenste kleur geolied of gelakt kan worden?

 

De 3D trapconfigurator laat je direct zien hoe jouw toekomstige trap eruit komt te zien. Met iets wat zo’n prominente plek in huis inneemt, is dat wel zo fijn. Het waarheidsgetrouwe beeld zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt beoordelen of deze combinatie de juiste match voor jouw interieur is.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Een traprenovatie kan al binnen een dag klaar zijn. Dat ongemak valt dus reuze mee! Er is geen hak- of breekwerk nodig, er hoeft geen verf te drogen en ook de rotzooi wordt tot een minimum beperkt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je voor onaangename verrassingen komt te staan, en ook de 3D trapconfigurator heeft je al laten zien wat je kunt verwachten.

Traprenovatie zelf uitvoeren

Een traprenovatie kan al binnen één dag klaar zijn. Dat ongemak valt dus reuze mee! Er is geen hak- of breekwerk nodig, er hoeft geen verf te drogen en ook de rotzooi wordt tot een minimum beperkt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je voor onaangename verrassingen komt te staan, en de 3D trapconfigurator heeft je al laten zien wat je kunt verwachten.

 

Wij hebben traprenovatie doe het zelf’-pakketten die extra voordelig zijn en die ideaal zijn voor de handige klusser. Wil je meer informatie over een traprenovatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

 

Wil je meer informatie over een traprenovatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

 

  • traprenovatie
  • trap renovatie
  • trapconfigurator

Traprenovatie_Parket_traprenovatie_pvc