Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
prijzen

Prijzen

Houten vloer voor eerlijke prijs

Bij Vloerenland ben je ervan verzekerd dat je voor je houten vloer een eerlijke prijs betaalt. En dat je daarvoor hoogstaande kwaliteit en de beste service krijgt. Vloerenland heeft met zijn jarenlange ervaring voor iedere vraag een oplossing. Een houten vloer in de badkamer leggen? Geen enkel probleem voor onze vakmensen. Geen vraag is ons te gek!

Kosten houten vloer afhankelijk van meerdere factoren

De kosten van je houten vloer zijn van een heleboel factoren afhankelijk. Of je je houten vloer wilt isoleren, verven, lakken of op een andere manier je houten vloer wilt behandelen, of je de ondergrond voor het leggen van de houten vloer nog moet egaliseren of dat je besluit zelf je houten vloer te schuren, het is allemaal van invloed op de totale kosten van je houten vloer.

Afhankelijk van de houtsoort, de breedte, dikte en lengte van de planken en de afwerking (plinten etc.) krijg je al een aardig beeld van de prijs. En wanneer je het leggen van de houten vloer uit handen geeft aan Vloerenland, komen er nog kosten bij voor de parketlegger. De moeilijkheid van het patroon en dus van het leggen, bepaalt voor een groot deel wat de totale prijs van je houten vloer wordt.

Wat kost een houten vloer dan?

Of je nu voor houten vloeren naar Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Zwolle, Den Haag, Vriezenveen of Den Bosch gaat, overal zullen ze hetzelfde antwoord geven op de volgende vraag: wat kost een houten vloer? Omdat hier geen eenduidig antwoord op te geven is, is het belangrijk je hier goed in te verdiepen. Omdat je misschien maar een keer in je leven een houten vloer zult kopen, heb je geen idee wat een normale prijs voor een houten vloer is. En net als in de meeste branches is ook bij een houten vloer de prijs aan inflatie onderhevig.

Wil je toch graag een indicatie van de kosten krijgen, zodat je weet waar je rekening mee moet houden? Breng dan zeker een bezoek aan ons Experience Center in Beek en Donk. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor jouw droomvloer!