Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Trap opknappen

Trap opknappen

Je kunt je huis nog zo mooi opknappen, maar als de trap er grauw en versleten uitziet, doet dat de hele metamorfose teniet. Daarom is je trap opknappen de investering en moeite meer dan waard. Vloerenland geeft je graag een aantal tips, lees snel verder.

Een traprenovatie tijdrovend en gedoe?

De trap opknappen is misschien een klus waar je een beetje tegen opziet. Dat is helemaal niet nodig, want een goede traprenovatie kan al binnen een dag klaar zijn. Er hoeft namelijk niet gesloopt of gebroken te worden, de trap wordt enkel van een nieuwe, frisse look voorzien. Een traprenovatie hoeft dus helemaal geen tijdrovend en groot project te zijn, maar bereid je er wel goed op voor en tref de juiste voorbereidingen.

 

Ga je je trap opknappen? Bedenk dan vooraf voor welke look je gaat en met welk materiaal je deze klus gaat klaren. Je kunt de trap bekleden met tapijt, hut, pvc of laminaat. En kies je voor een gaaf contrast tussen de treden en stootborden of ga je voor een mooi geheel door hetzelfde decor te gebruiken? Speciaal PVC of laminaat voor de trap is er in verschillende kleuren, dessins, breedtes en dieptes voor zowel open als gesloten trappen. Ben je benieuwd naar verrassende combinaties of kom je er simpelweg zelf niet uit? Geen enkel probleem, Vloerenland helpt je graag. 

 

Jouw trap opknappen met hout, Trenovo laminaat of PVC

We hadden het eerder al over de verschillende materialen om jouw trap mee te bekleden. Laten we wat verder inzoomen op een trap opknappen met laminaat of PVC. Heb je al eens van Trenovo gehoord? Trenovo is perfect voor het opknappen van jouw trap. Deze trapbekleding is namelijk bestaat namelijk uit speciaal voor trappen gemaakte panelen. En ook nog eens hartstikke veilig, doordat de treden zijn voorzien van een antislip oppervlak.

 

Nog een groot pluspunt van Trenovo PVC of laminaat is dat dit merk niet alleen laminaat of PVC heeft een trap opknappen, maar dat je het ook gewoon door kunt leggen in de hal, slaapkamer of woonkamer. Zo creëer je één mooi geheel, wat voor een rustige en serene uitstraling zorgt. Hier vind je meer informatie over houten trappen. Of lees meer over Floorify traptreden, ook zeker het overwegen waard voor een unieke uitstraling.

 

Ga je liever voor echt hout, in dezelfde stijl als jouw houten vloer of juist als tegenhanger van een moderne betonvloer of pvc betontegel? Dat kan ook! Houten trapbekleding is altijd maatwerk. Wij kijken graag bij je thuis of bij je bedrijf wat er mogelijk is.

 

 

Bij Vloerenland kun je terecht voor de juiste materialen als je je trap als doe-het-zelver gaat opknappen, maar wij nemen dit klusje ook graag voor je uit handen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jij dezelfde dag alweer naar boven kunt over je vernieuwde trap. Informeer ook zeker eens naar bijpassende trapleuningen en led verlichting voor in de treden of trapboom!

 

Kom voor inspiratie en advies voor een trap opknappen langs in ons Experience Center XXL in Beek en Donk. 

  • bestaande
  • trap
  • renoveren
  • opknappen
  • pvc

Douwes Dekker Hongaarse punt