Quick-step Master Installer Vloerenland

Quick-step Master Installer | Vloerenland

Haal de expert in huis.. Vloerenland!

We weten allemaal dat je zelf laminaat kunt plaatsen, maar je kunt de professionele plaatsing ervan ook door een erkende Quick-step installateur laten uitvoeren. Een Quick-step ‘Master Installer’ is opgeleid in de Quick-step Academy, een exclusief trainingcenter in Wielsbeke België.

Vloerenland is ‘double’ Master Installer

Wat dit betekent? Wij behoren tot een selecte groep Royal Dealers die in Nederland Master Installer is op gebied van laminaat en PVC vloeren. Na het volgen van enkele meerdaagse trainingen konden onze professionals het diploma in ontvangst nemen.-

 

 

Royal Quick-step dealer | Vloerenland

-

Royal Quick-step dealer

Zoals je hierboven op de foto kunt zien is Vloerenland tevens Royal dealer. Wij hebben alle collecties laminaat, pvc en houten vloeren in ons Experience Center te Beek en Donk. Je rijdt dus nooit voor niks en omdat ons team door Quick-step getraind is, kunnen wij al je woonwensen in vervulling laten gaan. Van advies tot installatie met de meest uitgebreide garanties!

Levenslange garantie op Quick-step vloeren

Bij aanschaf van een een Quick-step vloer bij Vloerenland, krijg je levenslange garantie op je Quick-step vloer. Je leest het goed levenslange fabrieksgarantie bij Quick-step, kijk op de website www.quick-step.nl voor de leveringsvoorwaarden en meer informatie de garantiebepalingen.

Zo weet je zeker dat je een zorgeloze vloer aanschaft en mocht er onverhoopt iets zijn dan kun je het ons laten weten. Meer info over Quick-step garantie op laminaat en pvc vloeren voor particulieren.

 
Laminaat Quick-step van Vloerenland

Kies voor de erkende Quick-step installateur

Waarom? Bij Vloerenland ben je dan zonder extra kosten verzekerd van vakkundige plaatsing en professioneel advies op gebied van laminaat, pvc, houten vloeren, ondervloeren, plinten, profielen, legrichting. Ook interieuradvies behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast kun je exclusief via ons in aanmerking komen voor LEVENSLANGE garantie op de installatie!

Quick-step kopen zonder risico!

Door te kiezen voor Vloerenland koop je laminaat, pvc vloeren en houten vloeren zonder risico. Standaard krijg je tot 25 jaar fabrieksgarantie van Quick-step op de vloer en dan krijg je ook nog eens levenslange garantie op de installatie via ons als Master Installer. En dit allemaal zonder dat je de portemonnee extra hoeft te trekken.

 

Vloerenland Experience Center XXL

In de regio Eindhoven, in de buurt van Veghel, Helmond, Uden, Schijndel en Gemert kun je ons bezoeken. Vloerenland heeft een uniek Experience Center, waar je het nieuwste van het nieuwste vindt op het gebied van vloeren en legtechnieken. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren van alle bekende merken voor particulieren en bedrijven. Wij leveren aan ‘doe het zelvers’ die voor kwaliteit kiezen, maar je kunt je nieuwe vloer ook door het team van Vloerenland laten leggen!

-

Laat je dus niet eerst vloeren! Kom meteen naar Vloerenland

-

Laminaat Quick-step van Vloerenland