PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

PVC vloer kopen

De mooiste PVC vloeren koop je bij Vloerenland. Met een ruime keuze in PVC tegels, PVC stroken of kamerbreed PVC kun je bij Vloerenland in elke prijsklasse een PVC vloeren kopen. We hebben vele soorten en designs. Is een houten look helemaal jouw stijl? Of ga je voor een vloer met een betonnen uitstraling? Wij hebben het allemaal. Weet je nog niet welke stijl bij jou past? Geen probleem, ons team helpt je graag.

Voordelen PVC vloeren

Voordelen van een PVC vloer: Goede prijs-kwaliteitverhouding, onderhoudsvriendelijk en duurzaam, waterbestendig in natte ruimtes: badkamer, toilet en ed. Het wooncomfort verbetert, voelt warmer aan en is geluiddempend. Tevens geschikt bij vloerwarming en vloerkoeling. Je haalt kwaliteit in huis en hebt er jarenlang plezier van.

Soorten PVC

Verlijmbare PVC en klik PVC vloeren, ook wel PVC laminaat genaamd, zijn de meestgebruikte soorten. Daarnaast is er 'looselay' PVC deze wordt los gelegd op een vlakke bestaande vloer.

Verschillende kleuren PVC vloeren

Wij bieden verschillende kleuren PVC vloeren zoals antraciet, beton, bruin, zand, wit, taupe en beige.

Om te kijken welke woonstijl het beste bij jou past kun je de gratis woonstijltest doen. Je kunt ook ons Experience Center bezoeken en samen met onze styliste en adviseurs ons aanbod bekijken.

Alle bekende merken

Wij hebben een compleet assortiment PVC vloeren van bekende en minder bekende merken, als Quick-step, Gerflor, Ambiant, Floorify, Solcora, Vivafloors, Greenfloor, Amtico en Mflor.

PVC vloer leggen

Een PVC vloer zelf leggen wordt steeds populairder, omdat klik PVC vloeren geschikt zijn voor de ‘doe-het-zelver’. De losse vloerdelen kunnen middels een kliksysteem aan elkaar verbonden worden. Standaard moet de ondergrond van een PVC vloer egaal zijn en bij sommige PVC vloeren kun je een ondervloer gebruiken. Voor geschikte ondervloeren, plinten en accessoires kun je ook bij ons terecht. Wil jij er zeker van zijn dat de vloer perfect gelegd wordt dan kun je de klus ook door één van onze vakmensen laten klaren. Zij zijn hierin gespecialiseerd en helpen je graag.

 

Welke PVC vloer heb ik nodig?

Heb je twijfels bij het aanschaffen van een PVC vloer? Of weet je niet welke PVC bij jouw interieur past? Geen probleem. Wij begrijpen dat dit lastig kan zijn. Daarom helpen wij je graag bij het maken van een keuze. Onze stylisten en adviseurs geven je woontips, stijladviezen en samen vinden we de perfecte vloer. Laat je verrassen! Naast PVC vloeren biedt Vloerenland ook laminaat, houten vloeren, tapijttegels, tapijt en vinyl aan. Bezoek ons Experience Center in de regio Eindhoven en Helmond, Uden en Veghel.

 

WEBSHOP PVC vloeren Kies een artikelgroep en bekijk de nieuwste collecties

PVC Vloeren
Ondervloeren
Plinten
Profielen
Accessoires