Tapijttegels kopen

De beste kwaliteit tapijttegels kopen tegen concurrerende prijzen, dat doe je bij Vloerenland. Wij leveren en plaatsen alle soorten tapijttegels in elke prijsklasse bij particulieren en bedrijven. Wij leveren goedkope en hele luxe tapijttegels. Wil je hoogpolige of liever laagpolige tapijttegels die geschikt zijn voor zwaar gebruik in een bedrijf of kantoor?

 

Tapijttegels die je bij ons kunt kopen, komen uit de nieuwste collecties van alle bekende merken.

Desgewenst hebben wij ook opruiming, restanten en partijen tapijttegels.

 

 

Waarom Vloerenland

 • EERLIJKE PRIJZEN
 • GARANTIE OP ARBEID
 • ALLES ONDER EEN DAK
 • ALLE BEKENDE MERKEN
 • ERVAREN STOFFEERDERS
 • RESTANT PARTIJEN TAPIJTTEGELS

 

Experience Center XXL

Loop gewoon even binnen in ons Experience Center XXL, want ook zonder afspraak ben je van harte welkom. En meestal hebben wij tijd om je direct te woord te staan. Als je ervan verzekerd wilt zijn dat we alle tijd voor je hebben, maak dan even een afspraak.

 

Soorten tapijttegels

Wij hebben alle soorten tapijttegels voor bedrijven en particulieren, in verschillende soorten en verschillend qua kleur en structuur. De structuur wordt bepaald door de poolzetting, het garentype, pooldikte, lengte, stugheid, zachtheid en dergelijke. Welk type tapijttegel zoek je? Een frisé, bouclé, shaggy, velours of ondulé?

 

Ons complete aanbod tapijttegels stemmen wij af op de laatste woonmode, waardoor wij altijd voorop lopen in de vloerenbranche. Naast de nieuwste collecties van de bekende merken, bieden wij ook restanten en restpartijen tapijttegels aan.

 

 

Voordelen tapijttegels

 

 • WEINIG SNIJVERLIES
 • IN GEDEELTES TE LEGGEN
 • VERHUISBAAR EN HERBRUIKBAAR
 • GESCHIKT BIJ VLOERVERWARMING
 • VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN
 • MAKKELIJK (ZELF) LEGGEN EN VERVOEREN
   
Tapijttegels leggen
 

 

Oneindig veel mogelijkheden

Met tapijttegels heb je oneindig veel mogelijkheden, waardoor elke gewenste sfeer in de ruimte kunt bereiken. Hier geven wij je nog een aantal voordelen van tapijttegels: duurzaam, hoge kwaliteit, goede slijt- en vormvastheid, onderhoudsvriendelijk, flexibel, eenvoudig aan te brengen en te vervangen, verhuisbaar, oneindig veel kleuren en structuren, je binnenklimaat en akoestiek verbeteren ervan en tapijttegels zijn vaak brandvertragend.

 

Omdat wij nauw samenwerken met Desso, Armstrong, Tarkett, Heuga Interface, Modulyss, Anker, Interfloor, Dersimo, Domo en Tretford beschikken wij altijd over de nieuwste collecties. Tapijttegels geven je oneindig veel vrijheid bij het ontwerpen van een vloer.

 

 

Tapijttegels zelf leggen

Het leggen van tapijttegels is een klus die je zelf kunt uitvoeren of aan onze vakmensen kunt overlaten. Als je ervoor kiest om zelf de handen uit de mouwen te steken, dan is het belangrijk dat de ondervloer helemaal vlak is. Als je start met leggen, leg dan de eerste tegel in het midden van de ruimte en plak deze vast met dubbelzijdige tape. Aansluitend leg je de volgende tapijttegels in de vorm van een kruis. Zo werk je steeds verder vanuit het midden naar buiten. Daarna vul je de vier lege vakken en snijd je de laatste tapijttegel (aan de wand) op maat en vervolgens plak je ook deze vast met dubbelzijdige tape.

Alle bekende merken

Onze styliste en adviseurs willen je graag van advies voorzien als je vragen hebt over vloeren. Zij weten alles over het interieur en jouw toekomstige vloer. Als je de juiste vloer hebt gekozen, dan zorgen wij ervoor dat deze snel geleverd wordt. Als je de tapijttegels zelf wilt leggen, dan geven wij je tips en legadviezen. Je kunt er ook voor kiezen om dit door onze ervaren vakmensen te laten doen. Vloerenland is gespecialiseerd in het leveren van elke kwaliteit vloeren.

 

Behalve tapijttegels hebben wij ook houten vloeren, laminaat, PVC vloeren, tapijt en vinyl.