Laminaat vloeren voor bedrijven

Zakelijke markt

Bedrijven

De aankleding van een bedrijf zegt iets over het bedrijf. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Voor nieuwbouw en renovatie leveren en plaatsen wij door heel Nederland tapijt, tapijttegels, houten vloeren, laminaat, PVC, vinyl en zelfs kunstgras. Aan jou de keuze!

Vloeren voor evenementen

Veel bedrijven zijn op zoek naar tapijt of kunstgras voor evenementen. Vaak is men niet op de hoogte over de wetgeving op gebied van brandveiligheid in gebouwen. Standaard dien je te voldoen aan het Bouwbesluit 2012, hierin is vastgelegd aan welke eisen een gebouw moet voldoen. Voor gebouwen met niet-besloten (openbare) ruimtes gelden nog strengere regels.

 

Tapijttegels op kantoor

Onderschat probleem

Onderschat de gevolgen van een eventuele brand niet. Afgezien van persoonlijk leed, kan een bedrijf haar goede naam verliezen en kan een incident ongekende imagoschade veroorzaken! Bedrijven worden regelmatig geweigerd door de organisator van een evenement, de beursleiding of brandweer als er niet voldaan wordt aan de geldende brandnormen. Door met Vloerenland samen te werken voorkom je dergelijke problemen.

 

Nederlandse brand- en Eurobrandklassen

Producten zonder CE-markering moeten voldoen aan de 5 Nederlandse brandklassen (volgens NEN 6065) anders aan de Eurobrandklassen. In de gehele Europese Unie geldt vanaf 2003 een classificatiesysteem en er zijn 7 Eurobrandklassen: A1 (onbrandbaar), A2, B,C,D,E en F. Klasse A1 is de veiligste klasse en F de minst veilige klasse.

Brandvertragend impregneren

Een aantal soorten tapijt, tapijttegels en kunstgras voldoen standaard aan geldende Nederlandse normen NEN EN ISO 6941, NEN 6065 en een aantal Europese normen. Daarnaast kan Vloerenland textiele vloerbedekking of kunstgras impregneren met brandvertragende vloeistoffen, op locatie via brandpreventie partners. Je ontvangt standaard na de behandeling geldige certificaten van geïmpregneerde vloerbedekking of kunstgras producten.

 

Projecten

De afgelopen jaren heeft Vloerenland projecten gerealiseerd voor Nike Europe, Mexx Schiphol International, Airport, Koninklijke KNVB (Amsterdam RAI), deelnemers aan de Floriade, waaronder Scelta Institute en andere tevreden relaties!

Partner in Brandpreventie

Vloerenland werkt samen met interieur ontwerpers, interieurbouwers, sportaccommodaties, theaters, evenementenbureaus, beursgebouwen, restaurants, hotels, vakantieparken, winkelketens, multinationals, kinderdagverblijven en school- en overheidsgebouwen op gebied van levering en plaatsing van vloerbedekking in openbare gebouwen.

Desso project tapijttegels

 

Nieuw visitekaartje nodig?

Beursstand, evenement of kantoor net iets extra’s geven met tapijt, tapijttegels, laminaat of PVC? Vloerenland biedt legio mogelijkheden, van duurzaam projecttapijt voor intensief gebruik tot goedkope partijen tapijttegels, evt. in je eigen huisstijlkleuren En van geluiddempend projectvinyl tot brandvertragend kunstgras voor evenementen.

Uit voorraad leverbaar

De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat het snel in huis is. Als je minder haast hebt, dan gaan we graag een keer met je om de tafel zitten om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

 

Toepassingsgebieden

Vloerenland levert textiele vloerbedekking en kunstgras voor toepassing in showrooms, winkels, winkelcentra, beurzen, evenementen, events, sporthallen, bedrijven, overheidsgebouwen, toonzalen, beursgebouwen. Vragen over vloeren, evenemententapijt of evenementen kunstgras?

Bel dan de klantenservice: +31-492-319015

Tapijttegels op kantoor

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop