Laminaat met ondervloer

Ondervloer laminaat

Laminaat ondervloeren

Het kiezen van de juiste ondervloer voor laminaat, PVC vloeren, houten vloeren, tapijttegels en laminaat is nooit eenvoudig geweest. Vloerenland brengt daar verandering in, door in elke webshop alleen de bijpassende ondervloeren te tonen.

ondervloeren voor laminaat

Welke ondervloer heb ik nodig?

Als je een vloer hebt gevonden in de webshop, krijg je ALLEEN bijpassende ondervloeren, plinten, profielen en accessoires te zien, die je nodig hebt om de vloer van je keuze te leggen. Je bepaalt zelf welke materialen je wilt bestellen. Het kan niet fout gaan en als je vragen hebt, bel je tijdens het bestelproces even met de klantenservice!

De juiste ondervloer

Vaak wordt er te weinig nagedacht over een ondervloer... je ziet hem immers niet. Voorbarig, onderschat de voordelen en ook de nadelen niet bij een verkeerde ondervloer keuze. Een goede ondervloer egaliseert, dempt geluid, isoleert, is stabiel bij zware belasting en het weert vocht.

Laminaat vloer

 

Vloerverwarming en vloerkoeling

Bij vloerverwarming en vloerkoeling moet je extra goed opletten bij de keuze van een ondervloer. De doorlaatweerstand van de ondervloer in combinatie met de vloer bepaalt het type ondervloer. Informeer eerst bij de aannemer, de verwarmingsinstallateur, of bij de eigenaar van het pand. Vragen hierover?

Bel gerust met onze klantenservice!

 

laminaat met vloerverwarming

10 DB ondervloer

 

10dB ondervloeren voor laminaat

Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan contactgeluidisolatie voor woningen en apartementen. Er zijn verschillende soorten ondervloeren die contactgeluid, loopgeluid en reflectiegeluid dempen. Ideaal voor de buren en voor de bewoners zelf. Kies voor de zekerheid een gecertificeerd 10 DB ondervloer! Voorkom een hoop ellende met boze beuren, maar ook je eigen leefklimaat verbetert als je de juiste ondervloer kiest.

Onze webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop