Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Hollandsche vloeren

Hollandsche Vloeren

Hollandsche Vloeren

Houten vloeren


Hollandsche Vloeren produceert houten vloeren die tot de verbeelding spreken en ze passen in elk interieur. Vloerenland heeft gekozen voor een samenwerking met Hollandsche vloeren en is erkend dealer geworden.

Kleur bekennen

Je woonstijl en smaak bepalen welke houten vloer gekozen gaat worden. Een planken vloer of een visgraatparket, iets voor jou? De sfeer van echt hout komt ook tot zijn recht in jouw interieur, want niets is eerlijker dan een echte houten plankenvloer.

Makkelijk combineren

Hout is mooi, duurzaam en goed toepasbaar met andere materialen. Hout is vrij neutraal en combineert makkelijk met meubels en accessoires. Om ervoor te zorgen dat je makkelijker kunt kiezen zijn er verschillende collecties Hollandsche vloeren en voor het gemak hebben de individuele kwaliteiten namen gekregen: Steden, Dorpen, Duinen en Eilanden elk in 6 uitvoeringen. De collectie 'Steden' omvat: Groningen, Middelburg, Alkmaar, Heerenveen, Assen en Utrecht. De serie 'Dorpen' omvat: Roden, Gulpen, Amerongen, Volendam, Domburg en Giethoorn. De serie 'Duinen' bevat: De Schoorlse duinen, De Willemsduin, Kennemerduinen, Waterleidingduinen, Castricumse duinen en Meijendel duinen. Tot slot bevat de serie 'Eilanden': Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Rottumerplaat en Schiermonnikoog.

Interieur Blogger Marieke Rusticus

Marieke is gespecialiseerd in interieur bloggen en ze is heel duidelijk over een houten vloer van Hollandsche Vloeren. Ze legt je haarfijn uit waarom zij er zo over te spreken is. Lees op je gemak verder op de website van Hollandsche Vloeren of kijk voor meer inspiratie op Marieke's blog 

Collectie Hollandsche Vloeren

De nieuwste collecties houten vloeren van Hollandsche Vloeren zijn bij Vloerenland in Beek en Donk te bewonderen... en te bestellen. Voor wie het wil weten zijn Hollandsche Vloeren Cradle to Cradle Certified. Dat betekent dat ze volgens de filosofie van een erkend milieukeurmerk worden aangeboden. Je moet er waarschijnlijk nog even niet aan denken, maar mocht de vloer aan het einde van haar levensduur zijn (dat duurt nog héél lang) dan kan de vloer hergebruikt worden in een nieuw product of als grondstof dienen. Goed voor de planeet en voor het nageslacht! Tot die tijd ga je er verschrikkelijk van genieten...! Naast de gebruikelijke fabrieksgarantie geeft Vloerenland 5-10 jaar garantie op arbeid. Zo koop je een zorgeloze houten vloer.

Vloerenland showroom

Kiezen van een houten vloer moeilijk? Kom snel naar Vloerenland en dan lossen we al je interieurvragen op!

Het team van Vloerenland

 

  • Hollandsche vloeren
  • Houten vloeren