PVC vloer kopen

De mooiste pvc vloeren koop je bij Vloerenland. Met een ruime keuze in PVC tegels, PVC stroken of kamerbreed PVC kun je bij ons in elke prijsklasse PVC vloeren kopen. We hebben vele soorten en designs. Is een houten look helemaal jouw stijl? Of ga je voor een vloer met een betonnen uitstraling? Wij hebben het allemaal. Weet je nog niet welke stijl bij jou past?

 

Geen probleem, ons team helpt je graag bij het kopen van een nieuwe PVC vloer, dus kom gerust langs in ons Experience Center XXL en ontdek jouw favoriete vloer.

 

Waarom Vloerenland?

 
  • GARANTIE OP ARBEID
  • ERVAREN VAKMENSEN
  • MAATWERK IN PVC VLOEREN
  • EXPERIENCE CENTER
  • VOORAF VLOERINSPECTIE
  • DOE-HET-ZELF PVC VLOEREN

 

Waarom PVC vloeren van Vloerenland? Met de nieuwste collecties vloeren en een compleet aanbod in laminaatvloeren van alle bekende merken in talloze dessins slaag je altijd. Voor ons ervaren team installateurs is het leggen van PVC vloeren dagelijks werk en daarom wij geven standaard 2-10 jaar 'garantie op arbeid'.

 

Ook bij 'doe-het-zelf' PVC vloeren kun je gebruik maken van ons complete serviceapparaat. Wij zorgen ervoor dat je een zorgeloze vloer krijgt, die past bij je interieur. Vloerenland is ook erkend 'master installer' van Quick-step PVC vloeren. Bij renovatie- en nieuwbouwprojecten schakelen wij meestal een externe specialist in om de staat van (nieuwe) woningen en bestaande vloeren te inspecteren. Wij krijgen dan een inspectieverslag met aanbevelingen. Mede hierdoor is het aantal klachten bij ons nihil.

 

Quick-step Alpha Klik PVC vloeren

Experience Center XXL

In ons Experience Center XXL ben je altijd van harte welkom. Je kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak en onze enorme collectie PVC vloeren bekijken. Meestal hebben wij direct tijd om jouw vragen te beantwoorden, maar als je er zeker van wilt zijn dat wij alle tijd voor je hebben, maak dan even een afspraak. Ook als je verder weg woont is een rit naar Vloerenland altijd de moeite waard, want wij hebben alle soorten vloeren!

 

Ben je in het bezit van een plattegrond of tekening van het betreffende huis of bedrijf? Toevallig ook foto's? Heel handig bij het geven van een goed advies.

Voordelen PVC vloeren

Voordelen van een PVC vloer: goede prijs-kwaliteitverhouding, onderhoudsvriendelijk en duurzaam, waterbestendig in natte ruimtes zoals badkamer en toilet. Met een PVC vloer verbetert het wooncomfort, het voelt warmer aan en is geluiddempend. Tevens geschikt bij vloerwarming en vloerkoeling. Met onze PVC vloeren haal je kwaliteit in huis, waardoor je er jaren langer plezier van hebt.

Soorten PVC vloeren

Verlijmbare PVC vloeren en klik PVC vloeren, ook wel PVC laminaat genaamd, zijn de meest gebruikte soorten. Daarnaast zijn er 'looselay' PVC vloeren. Deze wordt los gelegd op een vlakke bestaande vloer.

Verschillende kleuren PVC vloeren

Wij bieden verschillende kleuren PVC vloeren zoals antraciet, beton, bruin, zand, wit, taupe en beige.

 

Om te kijken welke woonstijl het beste bij jou past, kun je het beste eerst jouw interieur 'DNA' in ons Experience Center XXL tegen het licht houden en dan samen met onze styliste en adviseurs ons aanbod bekijken.

Alle bekende merken

Wij hebben een compleet assortiment PVC vloeren van bekende en minder bekende merken als Novilon, Quick-step, Therdex, Douwes Dekker, Ambiant, Floorify, Tarkett, Vivafloors, Green-Flor en mFLOR.

 

 

VT wonen PVC vloeren by Ambiant bij Vloerenland

PVC vloer leggen

Een PVC vloer zelf leggen wordt steeds populairder omdat klik PVC vloeren geschikt zijn voor de ‘doe-het-zelver’. Informeer naar de mogelijkheden over het leggen van een pvc vloeren. De losse vloerdelen kunnen middels een kliksysteem aan elkaar verbonden worden. Standaard moet de ondergrond van een PVC vloer egaal zijn en bij sommige PVC vloeren kun je een ondervloer gebruiken. Voor geschikte ondervloeren, plinten en accessoires kun je ook bij ons terecht.

 

Wil jij er zeker van zijn dat de vloer perfect gelegd wordt? Laat dan onze vakmensen de klus klaren. Zij zijn hierin gespecialiseerd en helpen je graag.

Welke PVC vloer heb ik nodig?

Heb je twijfels of vragen over de aanschaf van een PVC vloer? Of weet je niet welke PVC vloer bij jouw interieur past? Geen probleem. Wij begrijpen dat dit lastig kan zijn en wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Onze stylisten en adviseurs geven je woontips en stijladviezen en samen vinden we de perfecte vloer. Laat je verrassen! Bezoek ons bedrijf en zoek je bijvoorbeeld een pvc vloer in de regio Helmond, of een pvc vloer in Eindhoven en omgeving dan sta je binnen een 15 tot 25 minuten voor de deur van ons unieke Experience Center XXL.

 

Je vindt op deze website nog veel meer algemene informatie over laminaat, houten vloeren, tapijt, tapijttegels en vinyl.

 

   
VT wonen PVC vloeren bij Vloerenland