Informatie over laminaat

Laminaat

Laminaat

Of je nu laminaat koopt met een robuuste of eigenzinnige uitstraling, met laminaat bepaal je zelf de sfeer die bij je past. Met een druk gezin wil je genieten van een onbezorgd leven. Als je buren hebt dan wil je een vloer die geluidsvriendelijk is, maar zelf wil je ook niet in de herrie zitten. Je zoekt een vloer die in de winter aangenaam blijft aanvoelen, daarnaast kies je een betaalbare vloer die jaar in jaar uit stralend blijft.  

Styliste met klant

Voordelen

Laminaat is tegenwoordig makkelijk te leggen. En met kliklaminaat creëer je een sfeervolle woning voor een mooi bedrag. Haast niet meer van echt te onderscheiden en het blijft flexibel. Je kunt kiezen uit verschillende designs.

 

De vloeren hebben een natuurgetrouwe hout- of tegelstructuur en zijn voorzien van een geluiddempende onderlaag. Kliklaminaat heeft vele voordelen, het is eenvoudig zelf te leggen en is gemakkelijk te onderhouden.

 

 

 

Extra geluiddempend

Modern laminaat klinkt tegenwoordig als een houten vloer, ondanks dat laminaat niet bekend staat als een stille vloer!  Tegenwoordig is de klank van laminaat vergelijkbaar met die van hout. 

 

Door de enorm verbeterde ondervloeren is laminaat heel geluiddempend geworden, ook de onderburen zullen je dankbaar zijn. Twijfels? Gooi alle vooroordelen maar overboord en laat je overtuigen bij Vloerenland!

 

Laminaat Experience Center

Zoek de verschillen

Zie jij het verschil tussen pvc vloeren, houten vloeren en laminaat?

DOE DE TEST IN ONS EXPERIENCE CENTER XXL

Zelfs professionals staan bij ons te twijfelen

Een ruimtelijk huis met laminaat

Je hoeft niet meteen aan een verbouwing te denken om meer ruimte in huis te krijgen. Een nieuwe neutrale vloer in alle aangrenzende ruimtes doet vaak wonderen. Optische ruimtelijkheid creëer je ook met de juiste laminaatvloer. Misschien een optie voor jouw interieur? 

Fris je interieur op

Een lichte laminaatvloer is ideaal om je interieur lekker mee op te frissen. Gecombineerd met de rest van je interieur gemaakt uit verschillende houtsoorten en overige materialen heeft het interieur een landelijke, maar toch moderne uitstraling. 

Laminaat in huis

Onze webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop