Experience Center XXL

Experience Center XXL

Het Experience Center XXL is de centrale plek in ons bedrijf. Hier kom je samen met een vloerenspecialist of één van onze stylisten meer te weten over je eigen woonwensen en welke woonstijl past bij je persoonlijkheid. En door gebruik te maken van onze kennis, interieurfotografie en productsamples wordt het al snel duidelijk welke vloer jouw voorkeur geniet. 

Woonstijl voorkeuren

Je krijgt gratis interieurtips, advies op maat en we gaan op zoek naar jouw woonwensen en persoonlijke woonstijl.

Weet jij trouwens al welke woonstijl bij jou past?

  Inspiratie-Experience-center-woonstijltest

Moodboard

Als je het moeilijk vindt om je persoonlijke woonstijl te  beschrijven of überhaupt helder te krijgen, dan wordt het tijd om een aantal woonbladen te kopen en interieurfoto's uit te knippen die je het meest aanspreken. Plak deze foto's aansluitend op een kartonnen vel. Klaar?

Nu is het tijd om je moodboard eens aandachtig te bekijken, trends te zoeken in je moodboard en te analyseren wat een interieur echt boeiend maakt. Als je dat achter de rug hebt, dan is het wellicht een goed idee jouw persoonlijke moodboard mee te nemen als je ons Experience Center XXL bezoekt.

 Slaapkamer-Trends-Vloerenland

Vloerenspecialist

Onze collega's zijn opgeleid om je te helpen bij de vraag, welke vloer bij je persoonlijkheid, smaak en gezinssamenstelling past.

'Vloeren weerspiegelen je persoonlijkheid en ze bepalen in belangrijke mate je interieur. In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar jouw individuele woonwensen en houden we onder andere rekening met de gezinssamenstelling'

Peter van de Kam Vloerenspecialist

Vtwonen-pvc-vloeren-collectie

Styling

Als je blijft twijfelen of meer hulp wilt bij het kiezen van een vloer, dan helpen onze Stylisten je graag. Ook bij andere vraagstukken zoals het opstellen van een basisplan voor je woning.

Ook voor een kleurenplan, materiaalgebruik, meubeladvies, raamdecoratie, verlichtingsplan en dergelijke, kun je een beroep op haar doen.

    Vloerenland-Experience-Center-2

   

Bezoek ons Experience Center XXL

En al je vragen worden beantwoord...