Laminaat kopen

Laminaat kopen.. dat doe je bij Vloerenland. Wij zijn in Zuid-Nederland een belangrijke speler op het gebied van laminaatvloeren, met alle bekende merken laminaat onder een dak! Als familiebedrijf hebben wij in het verleden een bewuste keuze gemaakt, waar nog steeds 100% achter staan. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en service op het gebied van vloeren. We geven persoonlijk advies en wij leveren en plaatsen alle soorten vloeren tegen eerlijke prijzen.

 

Bezoek ons Experience Center XXL voordat je elders laminaat gaat kopen, ontdek en bestel jouw favoriete vloer hier..

 

Waarom Vloerenland

 
  • EERLIJKE PRIJZEN
  • MASTER INSTALLER
  • GARANTIE OP ARBEID
  • ALLES ONDER EEN DAK
  • ALLE BEKENDE MERKEN
  • 100% KLANTTEVREDENHEID

 

Waarom laminaat kopen van Vloerenland? Wij hebben altijd de nieuwste collecties vloeren en een compleet aanbod in laminaatvloeren van alle bekende merken in talloze dessins. Onze installateurs leggen vakkundig laminaat en hierop geven wij standaard 2-5 jaar 'garantie op arbeid'. Ook bij 'Doe-het-zelf laminaat' kun je gebruik maken van ons complete serviceapparaat. Wij zorgen ervoor dat je een zorgeloze laminaatvloer krijgt, die past bij je interieur en het moderne gezinsleven. Vloerenland is erkend 'Master installer van Quick-step-laminaat', voor jou de garantie dat wij een serieuze partner voor je kunnen zijn!

 

 

Laminaat kopen bij Vloerenland

Experience Center XXL

Bezoek ons Experience Center XXL. Als je bijv. laminaat in Helmond centrum zoekt dan ben je ook binnen 15 minuten in onze showroom. Loop gewoon binnen zonder afspraak en bekijk onze unieke collectie laminaatvloeren. Meestal hebben wij wel tijd om jouw vragen te beantwoorden. Als je er zeker van wilt zijn dat wij alle tijd voor je hebben, maak dan een afspraak. Neem een plattegrond of tekening mee van het betreffende huis of bedrijf, maar ook foto's zijn handig bij het geven van een goed advies.

 

Een bezoek aan ons bedrijf is altijd de moeite waard, want wij hebben alles onder een dak. Elke rit naar Vloerenland loont zich, ook als je verder weg woont, want bij hebben alle soorten vloeren in huis!

 

 

Voordelen laminaat

Andere voordelen van laminaat: relatief goedkoop, duurzaam, moderne dessins, vochtbestendig en daardoor toepasbaar in badkamers. Laminaat i.c.m. met de juiste ondervloer klinkt zelfs bijna als een houten vloer.

Ruim laminaat assortiment

Wij hebben de beste merken, stellen hoge eisen aan producten, en leveren alleen kwaliteit en hebben een volledig overzicht in de webshop:

 

  • Bekende merken laminaat Quick-step, Solidfloor, Hoomline, Ter Hürne, Douwes Dekker, Par-ky en Ambiant.
  • Verschillende stijlen laminaat verkrijgbaar in kleuren als zwart, eiken, wit, grijs, zand, bruin en taupe.
  • Laminaat zonder v-groef of met twee- of vierzijdige v-groef.

Laminaat leggen

Laminaat leggen kun je zelf of uitbesteden aan onze vakmensen.

  

Bestel dan online laminaat. Onze klantenservice beantwoordt eventuele vragen tijdens het bestelproces en nadat je bestelling geplaatst is nemen zij direct contact op om een snelle levering te garanderen.

 

Als je zelf laminaat legt, dien je er rekening mee te houden dat je ook een ondervloer en gereedschap nodig hebt. Vloerenland levert ook ondervloeren, plinten, profielen en overige accessoires. Zoals eerder vermeld is ons team je graag van dienst. Zij hebben jarenlange ervaring, waardoor ze jouw vloer deskundig kunnen leggen.

Vloerverwarming en laminaat

Veel mensen gaan ervan uit dat je beter geen laminaat kunt gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Dit is een hardnekkig misverstand, want in combinatie met een moderne ondervloer, die geschikt is voor vloerverwarming, is het een ideale combinatie. Zonder nadelen en zonder energie- of comfortverlies! Nieuwsgierig geworden?

 

Neem dan gerust contact op met de klantenservice of bezoek ons, want dan overtuigen we je van het tegendeel!

 

 

Laminaat kopen

Welke laminaatvloer heb ik nodig

Weet je niet precies welke laminaatvloer het beste bij jouw woonstijl past? Geen probleem, dan kun je het beste jouw interieur 'DNA' eerst eens tegen het licht houden en ons Experience Center bezoeken.

 

Onze adviseurs zijn getraind om te luisteren naar jouw persoonlijke wensen en deze te vertalen naar een concreet vloeradvies. Zij weten als geen ander dat het kiezen van de juiste laminaatvloer niet altijd makkelijk is en zij helpen je graag in dit proces.

 

De perfecte vloer

Samen vinden we altijd de perfecte vloer, want wij bieden naast laminaat ook houten vloeren, PVC vloeren, tapijt, tapijttegels en vinyl aan.