Tapijt kopen

Je kunt bij Vloerenland met een gerust hart tapijt en tapijttegels kopen, want wij zijn gespecialiseerd in tapijt en het leggen ervan. Op deze website stellen wij ons bedrijf aan je voor en je vindt hier tevens inspiratie op gebied van interieurs en alle andere soorten vloeren, maar we geven ook graag persoonlijk advies en handige woontips. Dus als je van plan bent tapijt te gaan kopen, bezoek dan ons Experience Center XXL in de regio Eindhoven en ontdek je favoriete vloer.

 

 

Waarom Vloerenland

  • EERLIJKE PRIJZEN
  • ERVAREN STOFFEERDERS
  • GARANTIE OP ARBEID
  • ALLES ONDER EEN DAK
  • ALLE BEKENDE MERKEN
  • 100% KLANTTEVREDENHEID

 

Waarom tapijt van Vloerenland? Met de nieuwste collecties tapijt in huis, zie je meteen wat er allemaal te koop is op het gebied van tapijt. Daarnaast hebben wij een compleet assortiment tapijttegels ter beschikking. Je komt dus nooit voor niks en ook als je verder weg woont is een bezoek aan ons bedrijf altijd de moeite waard. Wij leveren tegen eerlijke prijzen en omdat onze stoffeerders een constante kwaliteit leveren, geven wij graag 2-5 jaar garantie op arbeid.

 

Onze 'doe-het-zelf' tapijttegels zijn ook heel populair vanwege de gunstige prijzen en het feit dat je, indien gewenst, dan nog steeds gebruik kunt maken van ons complete service apparaat. Wij garanderen dat je een zorgeloze tapijtvloer krijgt, die past bij je interieur en het moderne gezinsleven. Neem een kijkje in onze webshop tapijttegels, want daar kun je al vanaf € 2,50 per tapijttegel (inclusief BTW) slagen.

 

   
Tapijt en tapijttegels bij Vloerenland

Voordelen tapijt

Tapijt is een zachte, warme en uitnodigende vloerbedekking. Het is comfortabel, geluiddempend, warmte-isolerend en zeer onderhoudsvriendelijk. Tapijt is een ware allemansvriend en past in elk klassiek interieur, maar door te spelen met kleuren en structuren is tapijt ook zeer geschikt voor de inrichting van een modern interieur.

Sfeer in huis

De tijd breekt weer aan om lekker in huis aan de slag te gaan. Alles onder handen nemen en dan is je huis weer helemaal bij de tijd! We laten je graag zien wat er mogelijk is en we bieden zodoende voor elk interieur een betaalbare oplossing.

 

Een nieuwe vloer

Gun jezelf een nieuwe vloer! Geniet van een sfeervol huis met familie en vrienden. We helpen je bij het uitzoeken van je nieuwe vloer, daarom hebben wij ervoor gezorgd dat ons Experience Center XXL weer vol ligt met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van vloeren.

Zoek je inspiratie?

Kom dan snel langs! We hebben weer volop woontips, leuke ideeën en de nieuwste vloeren waar de woonbladen mee volstaan! Ons team staat in elk geval klaar om je te helpen in onze showroom.
 
Tapijt en tapijttegels bij Vloerenland

Elke zoektocht eindigt bij Vloerenland

Wat je koopt maakt ons niets uit, wel vinden we het belangrijk dat je over een aantal jaren nog steeds tevreden bent over je aankoop en de kwaliteit ervan. Daarom zetten we precies uiteen wat de voor- en nadelen zijn van de diverse soorten vloerbedekking en natuurlijk de verschillen in prijs en uitstraling.

Historie

Vloerenland is voortgekomen uit diverse bedrijven. De bekendste daarvan is waarschijnlijk Tapijttegelland, dat sinds de negentiger jaren een begrip is in Eindhoven en omgeving op gebied van tapijttegels.

 

Begin 2007 deden tapijt en vinyl hun intrede en de groeiende vraag naar laminaat werd beantwoord met de opening van Laminaatland Beek en Donk. Naast PVC vloeren kreeg kunstgras in 2009 een belangrijke plek in de

 

 

 schappen en was Kunstgrasland een feit. In 2011 zijn alle bedrijven onder de nieuwe naam Vloerenland samengegaan.

Alles onder één dak

Wij hebben alle soorten vloeren en ook op het gebied van tapijt hebben wij veel te bieden. Wij voeren alle bekende tapijt merken: Parade, Ambiant, Bonaparte, Interfloor, Dersimo en Desso.

 

Ook als je nog niet precies weet welke vloer je zoekt, is een bezoek aan ons bedrijf de moeite waard. En ook als je wat verder weg woont loont de rit zich naar ons Experience Center XXL in de regio Eindhoven, Uden, Veghel, Gemert en Eindhoven.

 

Online aanbod van vloeren

We bieden online géén kamerbreed tapijt aan omdat dit echt maatwerk is. In ons Experience Center in de regio Eindhoven kun je echter de nieuwste tapijtcollecties bekijken. Je kunt hieronder kiezen uit de verschillende soorten vloeren die wel in onze webshop staan, zoals tapijttegels, PVC vloeren, laminaat en houten vloeren.

 

Tapijttegels en tapijt leggen