PEFC certificering houten vloeren

PEFC certificering

Vloerenland kiest voor een gezonde aarde

Onze houten vloeren gaan lang mee en dat is geen toeval. Zo zijn ze ontworpen. Door het milieu te respecteren en verantwoord te produceren, kunnen generaties genieten van onze houten vloeren. Daarom leveren wij houten vloeren met de internationale PEFC-certificering.

 

Liefde voor het vak en onze plek in de maatschappij hebben ons gedwongen na te denken over het milieu. Door duurzaam bosbeheer en respect voor het milieu, zijn wij in staat kostbare natuur door te geven aan volgende generaties en kunnen wij toch zorgeloos genieten van mooie houten vloeren.

Onze voorliefde voor Frans eiken steken wij niet onder stoelen of banken, maar deze houten vloeren zijn ‘Made in France’. Een extra kwaliteitsgarantie van verwerking tot de verkoop.

Respect voor bossen

Bij het samenstellen van ons houten vloeren programma hebben wij diverse houtsoorten geselecteerd die voldoen aan de criteria die gesteld worden volgens het PEFC-keurmerk. Meer hierover lees je op de website van PEFC Nederland. Het internationale keurmerk PEFC garandeert dat het hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor People, Planet & Profit. Strenge controles en traceerbaarheid tijdens alle productiefasen. PEFC is wereldwijd het leidende boscertificeringssysteem.

 

 

 

Meer vragen hierover?

Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze Houten Vloeren en Parket Studio in de buurt van Eindhoven.