Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Houten vloer kopen

Wil je een nieuwe houten vloer kopen? Onze houten vloeren zijn en worden steeds populairder, vandaar dat wij een nieuwe Houten Vloeren Studio met 150 m2 houten vloeren gerealiseerd hebben, waar je de nieuwste collecties kunt bekijken. Een bepaalde kleur of legpatroon in gedachten? Een Hongaarse punt, visgraat, versailles, of dubbele elleboog? Voor de beste resultaten combineren we oude ambachten met de nieuwste (leg)technieken en al onze maatwerk eiken houten vloeren worden in NL geproduceerd. Onze parketteurs hebben gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring, de garantie voor 100% vakmanschap.

Soorten houten vloeren

Wij plaatsen alle soorten houten vloeren: traditioneel parket, multiplank vloeren, duoplanken, kloostervloeren, bourgogne, tapis, visgraat en kant en klaar lamelparket.

Ook op trappen en in situaties met vloerverwarming en vloerkoeling of warmtepomp. Een combinatie met warmtepomp en lage temperatuurvloerverwarming behoort ook tot de mogelijkheden. Comfort is hierbij het uitgangspunt, naast kwaliteit en uitstraling natuurlijk.

Voordelen van een houten vloer

Net zoals elke andere vloer heeft een houten vloer ook onderscheidende voordelen.

Voordelen van hout: Natuurproduct met ongeëvenaarde uitstraling, wooncomfort, geschikt bij warmtepomp, vloerverwarming en vloerkoeling. Vele legpatronen en aanhelen mogelijk. Duurzaam mits goed onderhouden en na jaren trouwe dienst kan een houten vloer opgeknapt worden, maar evt. ook aan het modebeeld aangepast worden.

Houten vloeren leggen

Ons team kan je precies vertellen welk type vloer in jouw geval het meest geschikt is. Er wordt rekening gehouden met type woning, legtechnieken, ondervloeren, de gezinssamenstelling, woonvoorkeuren, isolatie, geluidsreductie, kwaliteit en budget. Je kunt een houten vloer zelf of door onze vakmensen laten leggen. Zij helpen je graag bij deze klus. Naast de gebruikelijke fabrieksgarantie geven wij ook nog tot 5 jaar garantie op arbeid.

Werkwijze

In houten vloeren heb je de keuze uit kant en klare vloeren van bekende merken als Solidfloor, Flamingo, Quickstep, Lamett of ons maatwerk programma:

Je kiest dan eerst een onbehandelde basisplank in de gewenste breedte en kwaliteit: Select, rustiek A, rustiek A/B, rustiek B en reclaimed oud hout. Dan kies je uit de verschillende bewerkingen: geschaafd, geborsteld, fijn bezaagd, verouderd, gerookt, gelakt, geolied, gebeitst, white wash, etc. Mogelijkheden zijn onbeperkt. Wat je ook kiest, je krijgt altijd duurzaam hout voorzien van het FSC of PEFC-keurmerk. Met respect voor een gezonde aarde!

Experience Center

Je bent van harte welkom in ons Experience Center, hier ontvangen wij iedereen op gebied van vloeren. Wij hebben alle collecties van de bekende merken in huis. Alles onder een dak! De nieuwste collecties op gebied van houten vloeren, PVC vloeren, laminaat, vinyl, tapijt en tapijttegels. Je hoeft geen afspraak te maken en je kunt gewoon binnenlopen. Ons betrokken team adviseurs zal je op alle gebieden verrassen. Je krijgt tips en adviezen die passen bij je smaak en ze zijn helemaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Houten vloeren en Parket Studio

Maatwerk of kant en klare vloeren? Als speciaalzaak in vloeren willen wij het verschil maken en je op alle gebieden verrassen, vandaar dat wij een nieuwe Houten Vloeren en Parket Studio hebben geopend in ons Experience Center. Hier laten wij in alle rust zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van houten vloeren en het plaatsen ervan.

Wij hebben een uniek programma waardoor wij in staat maatwerk te leveren, daarnaast beschikken wij ook over kant en klare houten vloeren van de bekende merken. Deze houten vloeren zijn ook heel geschikt voor de doe het zelver, informeer hiernaar. In het geval dat je voor ons maatwerk programma kiest kun je alle houtbewerkingen zelf uitkiezen, zo stel je zelf je (unieke) houten vloer samen. Aansluitend zullen onze parketteurs jouw vloer vakkundig plaatsen.

Hoe werkt het? Kies eerst een houttsoort. Wil je een multiplank, een duo plank of tapis? Wil je een gelakte, gebeitste vloer of geef je de voorkeur aan een geoliede vloer?Aansluitend kies je uit de verschillende houtkwaliteiten. Dan bepaal je zelf de gewenste afmetingen van de plank en dikte van de toplaag, aansluitend kun je kiezen uit verschillende bewerkingen. Als wij beschikken over de benodigde informatie bestellen wij aan de hand van de keuzes jouw unieke houten vloer bij onze fabrikant in Nederland. Wij kiezen voor kwaliteit, jij ook? Kom gerust een keer vrijblijvend langs Een ding weten wij zeker.. wij gaan je zeker aangenaam verrassen!

Maak een afspraak

We laten niets aan toeval over en een houten vloer kies je niet zomaar even uit. Als je er zeker van wilt zijn dat we alle tijd voor je hebben, maak dan telefonisch vooraf een afspraak. En neem plattegronden, tekeningen van de woning en foto's mee van de betreffende ruimtes.

  • Bel om een afspraak te maken 0492-319015
  • Plan een afspraak via onderstaande contactformulier

 

Contact


 

WEBSHOP HOUTEN VLOEREN Kies een artikelgroep en bekijk de nieuwe collectie

Houten vloeren
Ondervloeren
Plinten
Profielen
Accessoires