Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Hoomline laminaat

Hoomline laminaat

Het assortiment Hoomline laminaat spreekt mensen al vele jaren aan. Misschien komt dat door de slogan ‘Expert in zorgeloze vloeren’? Of door het veelzijdige aanbod? Wat het ook is, feit is dat je van een Hoomline vloer vele jaren plezier hebt. We leggen je graag uit waarom Hoomline laminaat een goede keuze is.

De voordelen van Hoomline laminaat

Een vloer om op te wonen, een vloer die tegen een stootje kan, waarop de nieuwste technische ontwikkelingen toegepast zijn: dat zijn allemaal kenmerken van Hoomline laminaat. Het Hoomline laminaat kan zonder problemen in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling gebruikt worden, het is gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. Bovendien is het zowel in een visgraatmotief als in een rechte plank te bestellen. Er zijn meer dan genoeg dessins om gemakkelijk te kunnen slagen.

 

Een Kies je voor Hoomline laminaat met de Aquaprotect-eigenschap, dan hoef je niet bang te zijn om met water te knoeien. Water blijft netjes op het laminaat liggen. Ongelukjesproof dus, want even dweilen is voldoende. Deze vloeren zijn geschikt om toegepast te worden in bijvoorbeeld de badkamer, want ze mogen 24/7 in vochtige ruimtes liggen, dus er is vochtbestendig laminaat of waterproof laminaat verkrijgbaar wat in het verleden niet het geval was.

Voordelen en nadelen van de verschillende soorten vloeren

Een Je hebt veel te kiezen tegenwoordig en dat maakt het er allemaal niet makkelijker op. Twijfel je of laminaat de juiste vloer is voor jou? Vraag je je af of je niet toch beter voor een pvc vloeren? kan kiezen? Wij hebben de  voordelen en nadelen van de verschillende soorten vloeren voor je op een rijtje gezet.

 

De keurmerken van Hoomline laminaat

Hoomline laminaat is er uiteraard trots op verschillende keurmerken te hebben. Je verwacht deze keurmerken misschien eerder bij een echte houten vloer dan bij laminaat, maar Hoomline heeft ze! Zoals het PEFC-handelsmerk, dat waarborgt dat voor elke boom die wordt gekapt om laminaat van te maken, een nieuwe wordt aangeplant. Of het A+ label, de hoogste categorie certificering die staat voor de laagste emissiewaarde. Allebei groene en duurzame keurmerken! En er wordt zelfs geen plastic meer gebruikt bij het verpakken van Hoomline vloeren.

Groot assortiment en advies

Om het aanbod van bijna 50 soorten Hoomline laminaat het echt te kunnen bekijken, hoef je alleen maar een bezoekje te brengen aan de showroom van Vloerenland. Als erkend verkooppunt laten wij je graag de mogelijkheden zien, zodat je zelf kunt ontdekken of Hoomline laminaat de beste keuzen voor jou is! En wij voorzien je in ons Experience Center XXL van de juiste adviezen.

  • hoomline
  • laminaat
  • dealer

Kliklaminaat-Hoomline