Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Laminaat

Je kunt laminaat natuurlijk in een magazijn op een pallet plaatsen en het als 'doe het zelf' artikel aanbieden, maar je kunt daarentegen ook de nieuwste laminaat collecties in een Experience Center aanbieden, persoonlijk advies geven en een legservice aanbieden. Dat is precies wat we bij Vloerenland doen. Het verschil maken in vloeren! Leer ons kennen dan weet je precies wat we bedoelen.

Laminaatvloer kopen

Een laminaatvloer kopen doe je bij Vloerenland. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van laminaatvloeren in Zuid Nederland.. Wij leveren alle bekende merken laminaat in iedere prijsklasse.

Waarom laminaat van Vloerenland? Alle bekende merken onder één dak, wij leveren laminaat dat geschikt is voor natte ruimtes, ruim assortiment met vele designs geschikt toepasbaar in elke woonstijl, laminaat is eenvoudig te leggen.

Geschikt voor de handige ‘doe-het-zelver’, in combinatie met de juiste laminaat ondervloer klinkt het laminaat als een houten vloer. Geschikt bij gebruik van vloerverwarming en vloerkoeling evt. in combinatie met warmtepomp, makkelijk in onderhoud, relatief goedkoop en sterk.

Ruim assortiment laminaat

Met de beste merken, stellen hoge eisen aan producten en leveren alleen kwaliteit. Volledig overzicht in de webshop met verschillende merken laminaat Quick-step, Douwes Dekker, Cleanfloor, Berry Alloc, Par-ky en Ambiant.

Een ruim assortiment merken in verschillende stijlen laminaat, verkrijgbaar in kleuren zoals zwart, eiken, wit, grijs, zand, bruin en taupe. Laminaat: zonder v-groef of met twee- of vierzijdige v-groef.

Ondanks dat de kwaliteit gegarandeerd is, begrijpen we dat kiezen moeilijk blijft door de vele merken en stijlen laminaat. Daarom beantwoorden wij graag al jouw vragen via de chat, telefoon, mail of persoonlijk toegelicht in ons bedrijf.

Laminaat leggen

Laminaat leggen kun je zelf of uitbesteden aan onze vakmensen. Wil je zelf laminaat leggen? Bestel dan online laminaat. Onze klantenservice beantwoordt eventuele vragen tijdens het bestelproces en nadat je bestelling geplaatst is,nemen zij direct contact op om een snelle levering te garanderen.

Als je zelf laminaat legt, dien je er rekening mee te houden dat je ook een ondervloer en gereedschap nodig hebt. Vloerenland levert ook ondervloeren, plinten, profielen en overige accessoires. Zoals eerder vermeld is ons team je graag van dienst, zij hebben jarenlange ervaring waardoor ze jouw vloer deskundig kunnen leggen.

Vloerverwarming en laminaat

Veel mensen gaan ervan uit dat je beter geen laminaat kunt gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

Dit is een hardnekkig misverstand, want in combinatie met een moderne ondervloer, die geschikt is voor vloerverwarming, is het een ideale combinatie. Zonder nadelen en zonder energie- of comfortverlies! Nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust contact op met de klantenservice of bezoek ons, want dan overtuigen we je van het tegendeel!

Welke laminaatvloer heb ik nodig?

Weet je niet precies welke laminaatvloer het beste bij jouw woonstijl past? Geen probleem, want je kunt altijd onze gratis online woonstijltest doen of ons Experience Center bezoeken. Onze adviseurs zijn getraind om te luisteren naar jouw persoonlijke wensen en deze te vertalen naar een concreet vloeradvies. Zij weten als geen ander dat het kiezen van de juiste laminaatvloer niet altijd makkelijk is en zij helpen je graag in dit proces. Samen vinden we de perfecte vloer. Naast laminaat biedt Vloerenland ook houten vloeren, PVC vloeren, tapijt, tapijttegels en vinyl.

WEBSHOP LAMINAAT Kies een artikelgroep en bekijk de nieuwe collectie

Laminaat
Ondervloeren
Plinten
Profielen
Accessoires