Vinyl kopen

Als je van plan bent vinyl te kopen, dan ben je verzekerd van een onderhoudsvriendelijke vloerbedekking die geschikt is voor iedere ruimte in huis. Vinyl voelt heerlijk warm aan, is zacht aan de voeten en verkrijgbaar in vele trendy prints en kleuren. Vinyl is een relatief goedkope vloerbedekking die verkrijgbaar is in elke prijsklasse. Je kunt kiezen uit lichtere slaapkamerkwaliteiten of stevige woonkamerkwaliteiten, maar je kunt ook gaan de sterkste vinyl in zijn soort; een projectvinyl. Die is vanwege zijn sterkte en prijs ook heel populair bij vloeren voor bedrijven.

 

Wil je onze collecties vinyl van de bekende merken graag zelf komen bekijken? Of wil je graag weten hoe de verschillende soorten vinyl aanvoelen? Breng dan eens een bezoek aan ons Experience Center XXL. Daar ontdek je snel jouw favoriete vinyl en koop je tevens zonder spijt!

 

 

Waarom Vloerenland

 
 • EERLIJKE PRIJZEN
 • GARANTIE OP ARBEID
 • ALLES ONDER EEN DAK
 • ALLE BEKENDE MERKEN
 • ERVAREN STOFFEERDERS
 • 100% KLANTTEVREDENHEID

 

Vinyl kopen bij Vloerenland

Experience Center XXL

Ook zonder afspraak ben je van harte welkom in ons Experience Center XXL. Je kunt gewoon binnenlopen! Meestal hebben wij dan direct tijd voor je. Als je er zeker van wilt zijn dat wij tijd voor je hebben, maak dan even een afspraak.

 

Neem een plattegrond of tekening mee van het betreffende huis of bedrijf, maar ook foto's zijn handig bij het geven van een goed advies. Een bezoek aan ons bedrijf is altijd de moeite waard, want wij hebben alles onder een dak! Onze ervaren legteams plaatsen vinyl vakkundig, waardoor wij 2 tot 5 jaar garantie op arbeid bij vinyl kunnen geven.

Soorten vinyl

Wij leveren en plaatsen alle soorten vinyl van de bekende merken: Novilon, Ambiant, Interfloor, Dersimo en Gerflor. Voor bedrijven en particulieren hebben wij voor elk wat wils in elke kleur en kwaliteit. Wil je een betonlook, de uitstraling van tegels of natuursteen? Of ga je liever voor een houtprint of fantasieprint? Jij mag het zeggen!

 
Visgraat vinyl bij Vloerenland

Voordelen vinyl

 • GOEDKOPERE VLOERBEDEKKING
 • GELUIDDEMPEND, WEINIG NADEN
 • ONDERHOUDARM, VOCHTBESTENDIG
 • GESCHIKT BIJ VLOERVERWARMING
 • ONGEKENDE KEUZE IN MOGELIJKHEDEN
 • OOK LOS TE LEGGEN EN VERHUISBAAR

 

Met vinyl in huis kun je snel de sfeer bereiken die je zoekt, want de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Vinyl voelt warm aan, is makkelijk in onderhoud en ideaal voor gezinnen die kiezen voor een zorgeloos gezinsleven.

 
 

Als de bestaande vloer vlak genoeg is, dan hoeft er meestal niet geëgaliseerd te worden. Als je kiest voor complete verlijming van de vinyl, dan wordt standaard geëgaliseerd of voor een vinyl met een textiele rug gekozen. Informeer naar de mogelijkheden!

 

 

Merken vinyl

Wij hebben de nieuwste collecties in huis van alle bekende merken vinyl om er zeker van te zijn dat je kunt slagen. Welke sfeer wil je bereiken in de ruimte? Wij hebben in elk geval een vinyl die past qua uitstraling en qua sterkte. Deze bekende en minder bekende merken voeren wij als geselecteerde merkdealer in vinyl: Novilon, Interfloor, Gerflor, Dersimo en Ambiant.

 

Al deze merken geven uitgebreide garantie op het vinyl, dus mocht er ooit iets zijn dan kun je daar op terugvallen. Maar dat is nog niet alles! Wij breiden de garantie bij vinyl verder uit, want wij geven ook 2-5 jaar garantie op arbeid. Je koopt dus 100% zonder risico!

 

 

Visgraat en Hongaarse punt vinyl

Online aanbod vloeren

We bieden online geen kamerbreed vinyl aan omdat het niet echt gezien wordt als 'doe het zelf' product. In ons Experience Center in de regio Eindhoven kun je de nieuwste vinylcollecties zelf komen bekijken. Er staan wel verschillende andere soorten vloeren online, waaronder PVC vloeren.

 

 

Ontdek je interieur 'DNA'

Bezoek ons Experience Center en ontdek jouw interieur 'DNA' samen met onze styliste of met een van onze adviseurs. Als je jouw woonwensen op een rijtje hebt dan is het kiezen van de juiste vloer een peulenschil.

 

Welke vinyl heb ik nodig?

Als je vragen hebt over pvc vloeren of vinyl in het bijzonder, dan geven onze styliste en adviseurs je graag bruikbare adviezen en handige tips. Zij weten alles over interieurs, vinyl en alle andere soorten vloeren. Als je de vloer eenmaal hebt gekozen, dan zorgen wij ervoor dat deze snel geleverd wordt. Je kunt er ook voor kiezen om vinyl door onze ervaren vakmensen te laten leggen. Vloerenland is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kwaliteitsvloeren tegen eerlijke prijzen.

 

Voor bedrijven hebben wij speciale soorten projectvinyl, die qua sterkte en uiterlijk ideaal toe te passen zijn in kantoren, kantines, keukens, showrooms, etc. Vloerenland werkt voor particulieren, bedrijven en overheden en wij werken intensief samen met aannemers, architecten en interieurarchitecten.

 

Behalve vinyl hebben wij ook houten vloeren, laminaat, PVC vloeren, tapijt en tapijttegels.

 

 
Vinyl en PVC vloeren van Vloerenland