Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Ambiant traprenovatie pvc

Ambiant traprenovatie

Het gerenommeerde merk Ambiant is niet alleen bekend vanwege haar vloeren, maar ook vanwege de vele mogelijkheden voor traprenovatie. Is je oude trap overduidelijk aan een make-over toe? Lees dan snel verder over wat een Ambiant traprenovatie voor jouw interieur kan doen!

Allerlei stijlen mogelijk

Of je nu een landelijk, industrieel of romantisch interieur hebt, er komt een tijd dat je trap wel een opknapbeurt kan gebruiken. Dan is het fijn om te weten dat Ambiant traprenovatie biedt in allerlei stijlen, van een smokey houtdecor tot een beige betonlook. Met een uitgebreide collectie kies je zelf welke uitstraling het beste bij de rest van je interieur past. Allerlei kleuren, materialen en afwerkingen maken het mogelijk een maatwerk look samen te stellen. Ambiant biedt altijd de laatste trends in traprenovatie en combineert dat met vele jaren ervaring. ervaring. Een kwalitatieve renovatie volgens de laatste trends, zodat je trap er weer wat jaren tegenaan kan. 

Binnen een dag een nieuwe trap

Het fijne aan een Ambiant traprenovatie is dat deze in de meeste van de gevallen over de bestaande trap gelegd kan worden. Mits de traptreden niet uitgesleten of erg beschadigd zijn door oude lijmresten. De overzettreden kunnen simpelweg over de bestaande traptreden geplaatst worden, waardoor jouw traprenovatie al binnen een dag geklaard is. Je krijgt bovendien in de meeste gevallen een levenslange garantie op jouw Ambiant traprenovatie. Hoge kwaliteit dus voor een aantrekkelijke prijs, en dat zonder breek- en hakwerk! Je trap al binnen een dag als nieuw.

     

Info nodig?

Bezoek Vloerenland en ontdek alle mogelijkheden van een Ambiant traprenovatie. Wil je de traprenovatie zelf uitvoeren of uitbesteden? Wil je de stootborden in hetzelfde decor of juist in een ander trendy ontwerp? Ambiant traprenovatie is enorm veelzijdig. Onze specialisten adviseren je graag!

 

Wil je meer informatie over Ambiant PVC vloeren, of kijk in de webshop voor Ambiant PVC vloeren. Je vindt het allemaal bij Vloerenland. Neem bij vragen gerust contact op of bezoek onze showroom in Beek en Donk.

  • Ambiant
  • traprenovatie
  • trap