Dureco vloer in de badkamer

De nieuwste technologieën: Dureco vloer

De nieuwe Dureco vloer van Ter Hürne valt op door zijn uitzonderlijke combinatie van eigenschappen. De vloer is namelijk niet alleen hoofdzakelijk van hout gemaakt, deze vloer stoot ook nog eens water af. Hoe dat kan? We leggen het je graag uit!

 

De Dureco vloer van Ter Hürne wordt ook wel een plasticvrije waterafstotende vloer genoemd. Twee eigenschappen die in eerste instantie niet zo gemakkelijk samen lijken te gaan, maar de Dureco vloer krijgt het voor elkaar! Een Dureco vloer bestaat voornamelijk uit natuurlijke, duurzame materialen. De kern is bijvoorbeeld gemaakt van houtvezels zonder kunststoffen toe te voegen.

 

Laminaat verlijmen: Dureco laminaat!

Hout en water gaan normaal gesproken niet goed samen. Echter, dankzij de speciale SEAL technologie wordt voorkomen dat water wat op de vloer blijft liggen in het hout trekt. Een Dureco vloer kan dit tot wel 24 uur volhouden vanaf het moment van knoeien. Je hoeft  

Door de constructie onstaat er een hele sterke laminaatvloer met extra voordelen, want je mag deze laminaatvloer zelfs verlijmen en dat is met normaal laminaat uit den boze! Je Dureco laminaat vloer van fabrikant Ter Hürne ziet eruit als een houten vloer en als je deze ook nog eens zou verlijmen dan klinkt het ook als hout, alleen nog veel slijtvaster dan hout en de prijs is ook nog eens ruim de helft goedkoper dan bij een houten vloer het geval zou zijn. En je kunt de vloer ook nog als hout laten klinken als je deze vloer verlijmt. Je creëert het gevoel van een houten vloer, maar  de vloer is slijtvaster en ook nog eens de helft goedkoper dan een echte houten vloer. Klinkt dat niet ideaal?

   
SEAL technologie Dureco vloer

Voordelen Dureco laminaat vloer:

We gaven je net al een voorproefje van de voordelen van deze laminaat vloer, maar zetten ze graag nog eens op een rijtje:

 

  • Natuurlijke materialen voor een gezond woonklimaat
  • Waterafstotend tot wel 24 uur: je vloer blijft mooi
  • Onderhoudsvriendelijk en duurzaam dankzij een beschermlaag
  • Gemakkelijk te installeren met een slim kliksysteem
  • Verschillende prints en afmetingen mogelijk
  • Bijzonder slijtvast en krasbestendig
  • Kan in tegenstelling tot andere laminaat vloeren volledig verlijmd worden
 
 

Wil je wel eens in het echt zien of deze slimme vloer ook nog mooi is? Breng dan zeker eens een bezoek aan het Experience Center XL van Vloerenland in Beek en Donk. Hier vind je allerlei (houten) vloeren en laminaat onder één dak, ook de vele vloeren van Ter Hürne! Wist je trouwens dat je de Dureco vloer ook heel goed zelf kunt leggen? Vraag gerust om tips of lees de blog over zelf laminaat leggen.

  • Dureco
  • laminaat
  • Vloer

Woonkamer vloer Dureco