Tapijt
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Tapijt, tapijt en nog eens tapijt…

Graag delen we onze passie met jou. Op deze website stellen wij ons bedrijf aan je voor. We bespreken de laatste woontips, geven adviezen en je vindt hier inspiratie op gebied van interieurs en vloeren. De smaak te pakken? Kom langs in ons bedrijf of kijk verder op deze website.

Voordelen tapijt

Tapijt is een zachte, warme en uitnodigende vloerbedekking. Het is comfortabel, geluiddempend, warmte-isolerend en zeer onderhoudsvriendelijk. Tapijt een ware allemansvriend en past in elk klassiek interieur, maar door te spelen met kleuren en structuren is tapijt ook zeer geschikt voor de inrichting van een modern interieur.

Sfeer in huis

De tijd breekt weer aan om lekker in huis aan de slag te gaan. Alles onder handen nemen en dan is je huis weer helemaal bij de tijd! We laten je graag zien wat er mogelijk is en we bieden zodoende voor elk interieur een betaalbare oplossing.

Een nieuwe vloer

Gun jezelf een nieuwe vloer! Geniet van een sfeervol huis met familie en vrienden. We helpen je bij het uitzoeken van je nieuwe vloer, hebben wij ervoor gezorgd dat onze showroom weer vol ligt met het nieuwste van het nieuwste op gebied van vloeren.

Zoek je inspiratie?

Kom dan snel langs! We hebben weer volop woontips, leuke ideeën en de nieuwste vloeren waar de woonbladen mee volstaan! Ons team en ons Lifestyle Center staat voor je ter beschikking.

Elke zoektocht eindigt bij Vloerenland

Wat je koopt maakt ons niets uit, wel vinden we het belangrijk dat je over een aantal jaren nog steeds tevreden bent over je aankoop en de kwaliteit ervan. Daarom zetten we precies uiteen wat de voor- en nadelen zijn van de diverse soorten vloerbedekking en natuurlijk de verschillen in prijs en uitstraling.

Historie

Vloerenland is voortgekomen uit diverse bedrijven. De bekendste daarvan is waarschijnlijk Tapijttegelland, dat sinds de negentiger jaren een begrip is in Eindhoven en omgeving. Begin 2007 deden Tapijt en Vinyl hun intrede en de groeiende vraag naar laminaat werd beantwoord met de opening van Laminaatland Beek en Donk. In 2009 ten slotte kreeg ook

kunstgras een belangrijke plaats in de schappen en was Kunstgrasland een feit. In 2011 zijn alle bedrijven onder de nieuwe naam Vloerenland samengegaan.

Alles onder één dak

Wij hebben alle soorten vloeren en op het gebied van tapijt hebben wij veel te bieden. Wij hebben alle bekende tapijt merken in huis. Parade, Bonaparte, Interfloor, Dersimo en Desso.

Ook als je nog niet precies weet welke vloer je zoekt, is een bezoek aan ons bedrijf de moeite waard. Ook als je wat verder weg woont loont de rit zich naar ons bedrijf in de regio Eindhoven, Uden, Veghel, Gemert en Eindhoven.

Online aanbod van vloeren

We bieden online géén kamerbreed tapijt aan omdat dit echt maatwerk is. In ons Experience Center in de regio Eindhoven kun je echter de nieuwste tapijtcollecties bekijken. Je kunt hieronder kiezen uit de verschillende soorten vloeren die wel online staan, waaronder tapijttegels!

WEBSHOPS Kies een webshop en bekijk de nieuwste collecties

Laminaat
PVC vloeren
Houten vloeren
Tapijttegels
Kunstgras