Tapijttegels
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Tapijttegels

Voor de beste kwaliteit tapijttegels tegen concurrerende prijzen ga je naar Vloerenland. Wij leveren alle soorten tapijttegels in elke prijsklasse aan particulieren en bedrijven. Wij bieden van goedkoop tot luxe, van hoogpolig tot laagpolig, van nieuwe collecties tot opruiming, restanten en partijen tapijttegels.

 

Voordelen tapijttegels

Zet je eigen smaak centraal, zo beïnvloedt je de uitstraling van je kamer. Hier geven wij je een aantal voordelen van tapijttegels:

Hoge kwaliteit, goede slijtvastheid, vormvastheid en vaak brandvertragend, flexibel, verhuisbaar en eenvoudig aan te brengen en te vervangen, binnenklimaat en akoestiek verbetert, oneindig veel kleuren en structuren, onderhoudsvriendelijk, makkelijk te plaatsen en duurzaam.

Omdat wij nauw samenwerken met Desso, Armstrong, Heuga, Interface, Modulyss, Anker, Amtico, Interfloor, Dersimo, Domo en Tretford beschikken wij altijd over de nieuwste collecties. Tapijttegels geven je oneindig veel vrijheid bij het ontwerpen van een vloer.

Tapijttegels leggen

Het leggen van tapijttegels is een klus die je zelf kunt uitvoeren of aan onze vakmensen kunt overlaten. Als je ervoor kiest om zelf de handen uit de mouwen te steken, dan is het belangrijk dat de ondervloer helemaal vlak is.

Als je start met leggen, leg dan de eerste tegel in het midden van de ruimte en plak deze vast met dubbelzijdige tape. Aansluitend leg je de volgende tapijttegels in de vorm van een kruis. Zo werk je steeds verder vanuit het midden naar buiten.

Daarna vul je de vier lege vakken en snijd je de laatste tapijttegel (aan de wand) op maat en vervolgens plak je ook deze vast met dubbelzijdige tape.

Welke tapijttegels heb ik nodig?

Onze styliste en adviseurs willen je graag van advies voorzien als je vragen hebt over vloeren. Zij weten alles over het interieur en jouw toekomstige vloer. Als je de juiste vloer hebt gekozen, dan zorgen wij ervoor dat deze snel geleverd wordt. Als je de tapijttegels zelf wilt leggen, dan geven wij je tips en legadviezen. Je kunt er ook voor kiezen om dit door onze ervaren vakmensen te laten doen. Vloerenland is gespecialiseerd in het leveren van elke kwaliteit vloeren.

Naast tapijttegels hebben wij ook houten vloeren, laminaat, PVC vloeren, tapijt en vinyl.

 

WEBSHOP TAPIJTTEGELS Kies een artikelgroep en bekijk de nieuwe collectie

Tapijttegels
Ondervloeren
Plinten
Profielen
Accessoires