PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Novilon PVC vloeren

Novilon pvc vloeren

Novilon pvc-vloeren

Een Novilon pvc-vloer komt overal tot zijn recht. De verschillende dessins, kleuren en warme uitstraling zorgen ervoor dat er voor ieder huis, kantoor of andere bedrijfsomgeving een geschikte Novilon vloer is. Novilon pvc-vloeren zijn gemakkelijk in het onderhoud en zeer duurzaam dankzij de kwalitatieve constructie en zeer sterke toplaag. Deze vinyl vloer voelt bovendien comfortabel aan dankzij de veerkracht en dempt zowel omgevingsgeluid als contactgeluid, een uiterst stille vloer dus!

Een Novilon vinyl vloer voldoet daarnaast aan een aantal andere kwaliteitskenmerken. De sterke coating beschermt de vloer tegen krassen en slijtage en geeft de vloer meteen een mooie, natuurlijke zijdeglans. Aquagrip zorgt ervoor dat de kans op uitglijden op een natte vloer verkleind wordt en Solid Core zorgt ervoor dat de afdrukken van meubelpoten of zwaar speelgoed in een mum van tijd niet meer zichtbaar zijn.

Novilon pvc vloer of vinyl bij Vloerenland

Bij Vloerenland vind je een ruim assortiment Novilon pvc stroken voor een vinyl vloer die helemaal aan jouw wensen aansluit. Als erkend dealer hebben we in ons Experience Center de meest uitgebreide collecties en de grootst mogelijke Novilon shop.

Bij ons kun je alle soorten Novilon vinyl op je gemak bekijken en je door onze adviseurs uitgebreid laten adviseren. Winkelen bij Vloerenland is niet alleen erg inspirerend maar vooral ook zorgeloos.

Novilon vinyl

Kamerbreed vinyl van het merk Novilon bestaat al decennia. Ze passen nog steeds in de huidige woonmode door de moderne collecties van Novilon.

Novilon klik PVC vloeren

Zwevende PVC vloeren zijn flexibel inzetbaar en verhuisbaar en je kunt meteen beginnen met leggen als de ondervloer in orde is natuurlijk. Ook ideaal voor de handige 'doe-het-zelver'.

Novilon bestellen

Je kunt je favoriete Novilon vinyl direct online in onze webshop bestellen. Je bestelling wordt dan snel en vakkundig op iedere gewenste locatie geleverd. Haal je de vinyl stroken liever op op een tijdstip dat jou het beste uitkomt? Ook dat is mogelijk, evenals het ter plekke in onze showroom bestellen van je vloer. Het kan zoals jij het het fijnst vindt. En wil je graag hulp bij de installatie van je pvc-vloer? Ook dan staan we voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Leginstructie voor Novilon PVC vloer 

Bekijk rechts op de pagina de Youtube video met leginstructies voor Novilon vloeren.

Novilon PVC vloer sfeer

Onze Webshop

Wil je ons online assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop