Vinyl
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Sfeer in huis met Vinyl

Het is weer de tijd om heerlijk in je woning aan de slag te gaan! We krijgen weer zin om te klussen in huis en alles aan te passen naar de laatste trends.

Een nieuwe vloer

Gun jezelf eens een nieuwe vloer! En geniet binnenkort al van een sfeervol huis, met familie en vrienden. Om je te helpen met een nieuwe vloer, hebben wij ervoor gezorgd dat onze showroom weer vol ligt met het nieuwste van het nieuwste op gebied van vloeren.

Zoek je inspiratie?

We hebben weer volop woontips, leuke woonideeën en de nieuwste vloeren waar de woonbladen mee volstaan!.

PVC vloeren de trend in vloeren

PVC vloeren zijn populairder dan ooit en ze hebben een ware metamorfose ondergaan. dryback PVC (ook wel PVC- of vinylstroken genaamd), looselay PVC en klik PVC zijn namelijk bijzonder levensecht geworden. PVC vloeren hebben de uitstraling van een houten vloer.

Historie

Vloerenland is voortgekomen uit diverse bedrijven. De bekendste daarvan is waarschijnlijk Tapijttegelland, dat sinds de negentiger jaren online een begrip was en in Eindhoven en omgeving. Door de gestage groei en naast modernisatiei hebben wij ook sterk ingezet op de online verkoop van vloeren onder de naam Vloerenland.

Wat je van ons kunt verwachten

Inmiddels zijn er meer dan 200 leveranciers op gebied van PVC- en vinyl vloeren… reden te meer om je door de bomen het bos te laten zien. Wij gaan je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe vloer.

Eerlijk advies

Advies is belangrijk, want voor snelle praatjes koop je uiteindelijk niets! We hebben een eigen gespecialiseerd team van adviseurs, stylisten en installateurs met jarenlange ervaring. We geven naast de gebruikelijke fabrieksgarantie op je vloer 2 tot 10 jaar garantie op arbeid! Je koopt bij Vloerenland dus zonder risico.

PVC vloer bestellen

In onze showroom hebben wij het nieuwste van het nieuwste op gebied van PVC vloeren. Kom eens langs, ook als je niet in de buurt woont. De rit heb je snel terugverdiend, want wij hebben heel veel te bieden. Daarnaast kun je je PVC- of vinyl vloer natuurlijk ook in de webshop bestellen!

Vloeren, vloeren en nog eens vloeren…

Vloerenland heeft een passie voor PVC vloeren. Naast persoonlijk advies geven wij gratis woontips en in onze showroom hebben wij de nieuwste soorten PVC vloeren in elke prijsklasse.

Uniek Experience Center

Om de keuze voor jou als klant makkelijker te maken, kun je in ons Experience Center alle soorten PVC vloeren op je gemak bekijken op onze PVC afdeling. Uniek voor Nederland. Alle soorten PVC vloeren kun je zien op het grote vlak.

Unieke Woonstijltest

Probeer onze gratis online Woonstijltest, die wetenschappelijk onderbouwd is en dan weet je meteen veel meer over jouw persoonlijke woonstijl. We sturen je naast een aantal woontips ook nog 2 moodboards die naadloos aansluiten bij jouw smaak!

Online aanbod van vloeren

We bieden online géén kamerbreed vinyl aan omdat dit echt maatwerk is. In ons bedrijf in de regio Eindhoven kun je echter de nieuwste vinylcollecties bekijken. Je kunt hieronder kiezen uit de verschillende soorten vloeren die wel online staan, waaronder PVC vloeren!

WEBSHOPS Kies een webshop en bekijk de nieuwste collecties

Laminaat
PVC vloeren
Houten vloeren
Tapijttegels
Kunstgras