Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Maatwerk Studio houten vloeren Vloerenland

Maatwerk Studio van Vloerenland

Maatwerk Studio Vloerenland

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer of parket? Als je weet naar welk type houten vloer je op zoek bent, wordt het tijd om de Maatwerk Studio van Vloerenland te bezoeken.

Vloerenland het hout nooit op...

Onze Houten Vloeren en Parket Studio bevindt zich in de regio Eindhoven en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch, Uden, Veghel, Eindhoven, Helmond, Weert, Roermond en Venlo.

 

Er valt veel te kiezen

Wat ons betreft is er niets mooiers dan zelf een houten vloer of parket samenstellen en dat dan uiteindelijk jouw eigen ontwerp thuis op de vloer ligt. Of maatwerk iets voor jou is? Dat is aan jou om te beoordelen.

Wil je toch liever vantevoren weten hoe jouw vloer er thuis definitief uit komt te zien, kies dan voor een 'kant-en-klare' houten vloer van bekende merken als Solidfloor, Quick-Step, Cabbani, Parky of Flamingo Parket. We hebben alle kennis in huis om jou door de bomen het bos weer te laten zien!

VIDEO werkwijze Vloerenland

Herkomst

Alle maatwerk houten vloeren en parket van Vloerenland worden in Nederland duurzaam geproduceerd. De nadruk ligt op respect voor de bossen en kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Daarnaast leveren en plaatsen wij houten vloeren en parket van de bekende merken.

Al onze houten vloeren worden verantwoord geproduceerd en er kan generaties lang genoten worden van onze vloeren. We leveren standaard houten vloeren met de internationale PEFC-certificering.

Garantie op arbeid

Vloerenland heeft een enorm vertrouwen in de leveranciers en haar eigen team. Naast de gebruikelijke fabrieksgarantie op houten vloeren en parket krijg je ook nog eens garantie op arbeid.

Kort samengevat, je kiest bij Vloerenland voor een zorgeloze houten vloer of parket. De fabrieksgarantie kan oplopen tot wel 25 jaar en daarbovenop krijg je van ons garantie op arbeid. Kopen zonder risico dus!

Vloerenland, het hout nooit op...

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop