Website Tapijttegelland

Tapijttegelland website

Tapijttegelland website

Vernieuwde website van Tapijttegelland. Helemaal in Vloerenland stijl.


Tapijttegelland is een onderdeel van Vloerenland en online is de website van Tapijttegelland bij velen bekend. Na enkele jaren vonden we dat het tijd werd de website in een nieuw en eigentijds jasje te steken. De laatste maanden hebben we daarom hard gewerkt aan het restylen van deze website. En met succes, al zeggen we het zelf.

 

De nieuwe website tapijttegels helemaal in stijl met de nieuwe website van Vloerenland. Overzichtelijk, herkenbaar en modern, met frisse kleuren en sprekende beelden. We hebben de website voor jou zo gemaakt dat het winkelen er alleen maar leuker door geworden is. Zo kies je eenvoudig de artikelgroep die je zoekt, zoals de tapijttegels zelf of juist de ondervloer of plinten en bestel je nog steeds gemakkelijk en veilig online. Op onze website kun je terecht voor het complete pakket, waardoor het zelf leggen van tapijttegels een fluitje van een cent is.

De plek voor inspiratie

Daarnaast wilden we je op onze nieuwe website graag inspireren. Dat doen we niet alleen door je allerlei toepassingsmogelijkheden van tapijttegels te laten zien, in zowel particuliere als zakelijke omgevingen. Zo maken we het kiezen van de juiste vloer nog gemakkelijker.

 

Wat daarentegen niet veranderd is, is de kwaliteit die we leveren. Nog steeds vind je bij Tapijttegelland de beste kwaliteit tapijttegels tegen concurrerende prijzen. In iedere prijsklasse, van goedkoop tot luxe, van restanten tot de nieuwste collecties en van hoogpolig tot laagpolig. En altijd met een goede slijtvastheid, vormvastheid en akoestiek. In ons Experience Center XXL in Beek en Donk vertellen we je graag meer over de vele voordelen van tapijttegels, zoals het flexibele en verplaatsbare karakter, het onderhoudsgemak en de ruime keuze in kleuren en structuren. Kom gerust eens bij ons langs of shop online vanuit je luie stoel!

  • Website
  • Tapijttegelland
  • Vloerenland