Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
visgraat PVC vloer

visgraat laminaat

Visgraat laminaat

Een vloer met visgraat patroon is de droom van veel mensen en nu is die droom bereikbaar!


Vaak werd er afgezien van visgraat laminaat vanwege deze prijs. Fabrikanten dachten dat dat ook anders kon, en daarom zijn er tegenwoordig ook verschillende soorten laminaat op de markt in een visgraat motief. Een stuk goedkoper in aanschaf en een stuk eenvoudiger te leggen! De uitstraling van een echte houten visgraat vloer is niet te evenaren, en het visgraat laminaat van tegenwoordig komt aardig bij deze uitstraling in de buurt.

 

Met een realistische look en een mooi optisch effect is visgraat laminaat dan ook een geliefde keuze. De legwijze beïnvloedt hoe groot, lang of breed de kamer eruitziet en het visgraat motief zorgt voor een sfeervol interieur. Modern laminaat is sterk, vormvast en bestand tegen dagelijks gebruik. Bovendien is laminaat stabiel en bestand tegen dagelijks intensief gebruik en geschikt voor het moderne gezinsleven.

Onze legservice

Laminaatvloeren zijn eenvoudig zelf te leggen, maar de vakmensen van Vloerenland kunnen je ook alles uit handen nemen. Omdat het leggen van laminaat in een visgraat motief iets lastiger is, is het voor dit type vloer dan ook helemaal niet gek om dat aan onze specialisten over te laten. Afhankelijk van de oppervlakte kunnen wij je vloer vaak al binnen een dag leggen.

 

Visgraat laminaat maakt een visgraat vloer voor iedereen betaalbaar. Kijk ook eens naar een visgraat PVC vloer als je interesse hebt in een visgraat vloer. In het Experience Center van Vloerenland in Beek en Donk kun je iedere vloer van dichtbij bekijken en je uitgebreid laten adviseren over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom!

  • visgraat
  • laminaat