Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
vinyl vloer

Vinyl vloer

Vinyl vloer

De budgetvriendelijke PVC vloer


Doe inspiratie op voor een vinyl vloer

Vinyl, in de volksmond ook wel zeil genoemd, heeft zijn uitgebreide mogelijkheden en gebruikersgemak al lang bewezen. Dit type vloer is dan ook niet meer weg te denken uit vele huishoudens en bedrijfspanden. Het is dun en soepel en in verschillende prints, kleuren en uitstralingen verkrijgbaar. En ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee! Al eens nagedacht over een gekleurde vinyl vloer?

 

Bekijk de mogelijkheden

Bij Vloerenland kun je eenvoudig online de vele mogelijkheden voor een vinyl vloer bekijken. Je bent ook van harte welkom in onze Experience Center XXL, waar je alle vinyl vloeren met eigen ogen kunt bekijken, inspiratie op kunt doen en je vrijblijvend kunt laten adviseren door ons team of onze styliste. Onder het genot van een kopje koffie natuurlijk!

 

Ben jij je aan het verdiepen in de mogelijkheden van een vloer met vinyl? Bekijk dan ook eens de pvc vloeren van Vloerenland. Waar vinyl op de rol geleverd wordt, worden pvc vloeren in stroken geleverd, wat gemakkelijker op maat te snijden is. Vinyl daarentegen is minder arbeidsintensief te leggen. Je krijgt een kamerbrede rol van 30 meter lang en 2, 3 of 4 meter breed die je uitrolt, waarna je de randen op maat snijdt. Nog een paar plinten erop en klaar is je onderhoudsvriendelijke vloer.

 

Hulp nodig?

Je leest het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een sfeervolle vinyl vloer van Vloerenland.

 

Elke zoektocht eindigt dan ook bij Vloerenland. Kom langs en ontdek het zelf!

 

  • vinyl vloer
  • PVC
  • Budget