Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Therdex, de duurzame pvc vloer

Therdex PVC

Therdex PVC vloer

Het merk Therdex klinkt de meeste mensen nieuw in de oren, maar het is een merk pvc dat al meer dan 10 jaar beeldbepalend is in het landschap van PVC vloeren. Therdex PVC vloeren verrassen steeds weer met nieuwe collecties en innovaties. En deze prachtige vloeren vind je nu ook in het assortiment van Vloerenland!

 

Over Therdex

Therdex PVC werd opgericht in 2009, in een tijd dat PVC vloeren enorm in opkomst waren. Therdex had direct in de gaten dat het echt kwaliteit moest bieden om op te vallen. Productontwikkeling is dus ook een voortdurend proces bij Therdex en natuurgetrouwheid van de PVC vloeren staat hoog in het vaandel. Dankzij de constante vernieuwing en de maximale variatie hebben Therdex PVC vloeren inmiddels hun sporen verdiend en zijn de vloeren niet meer weg te denken.

 

Therdex vloeren

Het aanbod Therdex PVC vloeren is enorm gevarieerd: van brede en lange planken tot visgraat, Hongaarse punt of juist die stoere betonlook. De hoeveelheid structuren, kleuren en maatvoeringen maakt het mogelijk bij elk interieur de juiste vloer te vinden. Er is zelfs een modulaire vloer, gericht op hergebruik. Modulaire vloeren maken het mogelijk snel van interieurstijl te veranderen. Ideaal wanneer je smaak snel verandert!

 

Duurzame PVC vloer

Therdex PVC vloeren voelen comfortabel aan en zien er puur natuur uit, met natuurlijke noesten en nerven. De vloeren worden getest door testinstituten die meewerken aan een duurzaam product. Ze voldoen aan de voorwaarden voor de belangrijkste keuringslabels en zijn daarnaast ftlaatvrij en voorzien van bio-weekmakers. Ontdek zelf deze en vele andere voordelen van Therdex PVC vloeren door een bezoek te brengen aan het unieke Experience Center XXL van Vloerenland! Ook als je een pvc vloer in de regio Veghel zoekt, dan sta je binnen 15 tot 20 minuten bij ons op de stoep.

  • therdex
  • pvc vloeren

Therdex pvc, comfortabel en duurzaam