Laminaat van kantoorkwaliteit uitzoeken bij Vloerenland

Laminaat van kantoorkwaliteit uitzoeken

Bij het lezen van de titel denk je waarschijnlijk: laminaat van kantoorkwaliteit uitzoeken? Wat is kantoorkwaliteit precies? Een goede vloer voor op kantoor is een vloer die bestand is tegen de vele voeten die er overheen lopen, de wieltjes van de bureaustoelen die krassen zouden kunnen veroorzaken en de vele koffiespetters die geknoeid (gaan) worden. De belangrijkste vraag allereerst is: is er laminaat van kantoorkwaliteit? En ten tweede: waar moet dit laminaat dan aan voldoen?

Slijtvast, krasvast en waterbestendig laminaat

Zoals we hierboven al bespraken, is het voor kantoorkwaliteit belangrijk dat het laminaat slijt- en krasvast is en eenvoudig schoon te houden is. Gelukkig bestaat dit laminaat zeer zeker. Quick-Step laminaat bijvoorbeeld met de gepatenteerde Scratch Guard en Stain Guard technologie geeft krassen en vlekken het nakijken dankzij meerdere beschermende lagen. En dankzij de waterbestendige coating is de vloer eenvoudig schoon te maken en tot 10x krasbestendiger dan gewoon laminaat.

 

Welke gebruiksklasse voor kantoorkwaliteit laminaat

Bij een laminaat van kantoorkwaliteit is de mate van belasting belangrijk voor de benodigde gebruiksklasse. Een klein kantoor met slechts een aantal medewerkers kan prima vooruit met laminaat in kwaliteit NK31-33 (NK = nutzungsklasse). Commercieel laminaat van NK32/AC5 is geschikter voor een groter kantoor of gemiddeld gebruik. NK33 is weer meer iets voor conferentieruimtes of drukke vergaderzalen en ruimtes die intensief gebruikt worden. Ook op de trappen kan hetzelfde laminaat gebruikt worden.

 

Bij laminaat profiteer je van de uitstraling van een echte houten vloer maar het onderhoudsgemak en de scherpe prijs van laminaat. Of kies voor een moderne betonlook of marmer uitstraling! Nog een voordeel van laminaat is dat het altijd weer mee verhuisd kan worden naar een andere ruimte als de indeling op kantoor later nog eens verandert. Bovendien is laminaat gemakkelijk zelf te leggen. Maar dat kun je uiteraard ook uitbesteden aan ons team.

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Vraag ons gerust om hulp. Laat ons laminaat van kantoorkwaliteit uitzoeken of laat ons het laminaat leggen. Telefonisch of in ons Experience Center in Beek en Donk helpen wij je graag verder! Kijk hier voor algemene informatie over laminaat. Of neem een kijkje in onze webshop.

  • laminaat
  • kantoorkwaliteit uitzoeken