Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Heuga-tapijttegels-kopen-voor-iedere-smaak-en-ruimte.

Heuga tapijttegels kopen

Bij Vloerenland zijn we gespecialiseerd in tapijttegels en het leggen ervan. Ook kun je bij ons Heuga tapijttegels kopen. Voor een eerlijke prijs en tot wel 7 jaar garantie! Tapijttegels kun je eenvoudig zelf leggen en met de vele voordelen die Heuga tapijttegels je bieden, ben je verzekerd van een goede aankoop. Vandaag nog jouw Heuga tapijttegels kopen? Ga snel naar onze webshop.

Tapijttegels van Heuga

Je kunt Heuga tapijttegels kopen in allerlei kleuren en texturen, voor iedere smaak en ruimte. En het grote voordeel van tapijttegels is dat je deze ook nog eens eindeloos kunt combineren. Heuga tapijttegels hoeven niet aan de ondervloer verlijmd te worden en kunnen tot 30 m2 los gelegd worden. Daar hoef je geen duur gereedschap voor te kopen. Bovendien zijn Heuga tapijttegels van een zeer goede kwaliteit, waardoor ze ook voor intensief gebruikte ruimtes geschikt zijn of intensieve keukenactiviteiten.

 

Bij Vloerenland als premier dealer zijn de Heuga 530, Heuga 580, Heuga 725, Heuga 727 en de Heuga Superflor verkrijgbaar.

Heuga tapijttegels kopen voor een aantrekkelijke prijs? Je kunt ook bij ons terecht voor opruimingspartijen en restanten van Heuga tapijttegels. Zowel in onze webshop als in ons Experience Center. Dankzij de kwaliteit van de garens, de duurzaamheid van de rug en de algehele slijtvastheid krijg je maar liefst 5-7 jaar garantie op de Heuga tapijttegels en nog eens extra garantie op het leggen.

Wat is er nog meer fijn aan tapijttegels?

Eventuele foutjes of schade kun je eenvoudig herstellen door een tegel te vervangen. Je kunt een tapijttegel er zelfs even uithalen om af te wassen, als je per ongeluk geknoeid hebt! Tapijttegels kun je leggen met weinig snijverlies en regelmatig stofzuigen is voldoende om ze schoon te houden.

 

Wil je voordat je overgaat tot Heuga tapijttegels kopen, de tapijttegels eerst even in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan ons Experience Center XXL. Je kunt je hier ook meteen laten informeren over de mogelijkheden om je tapijttegels te laten leggen. Niet alleen voor Heuga tapijttegels ben je bij Vloerenland aan het juiste adres, wij hebben een groot assortiment aan tapijt en tapijttegelmerken. Kijk ook eens naar ons aanbod van Modulyss, Parade, Ambiant, Bonaparte, Interfloor, Dersimo en Desso. We zijn ooit zelfs met tapijttegels begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een begrip op het gebied van hedendaagse vloeren!

 

Lees verder voor meer informatie over tapijttegels of ga direct naar onze webshop om jouw Heuga tapijttegels

te kopen.

  • Heuga
  • tapijttegels
  • Heuga tapijttegels