PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
PVC vloeren van Floorify

Floorify pvc vloeren

Floorify pvc-vloeren

Het opvallende merk Floorify combineert het beste van twee werelden: het warme van parket of het strakke van beton met een zacht, geluidsabsorberend loopvlak, de sterkte en waterbestendigheid van pvc vloeren en vinyl. Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Je kunt koezem uit planken, visgraat en grote en kleine tegels.

Geschikt voor elke ruimte

Floorify pvc vloeren zijn geschikt voor elke ruimte, badkamer, keuken, bureau ,slaapkamer, kantoor en showroom. En met twee rechterhanden is de klus makkelijk te klaren, geen zin om zelf aan de slag te gaan, laat Vloerenland bij jou de Floorify klik pvc vloeren leggen.

De extra dikke beschermlaag, innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de stabiele en stevige kern van de pvc-vloeren zorgen voor extra goede schok-, kras- en vlekbestendigheid. Floorify zijn niet een beetje waterbestendig, maar helemaal. Je kunt ze dus met een gerust hart in je badkamer leggen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor opstaande randjes of vroegtijdige slijtage.

Floorify Plank race test

-

En een kind kan de was doen. Je hebt voor het leggen van Floorify vinyl geen lijm nodig, nee zelfs geen expert, want dankzij het handige klik-systeem kun je het gemakkelijk zelf leggen.

Al zijn wij uiteraard niet te beroerd om het van je over te nemen als je dat wenst. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jij al binnen een dag van je nieuwe vloer kunt genieten, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. En met een compleet assortiment aan toebehoren kun je de vloer netjes (laten) afwerken.

Kies Floorify pvc vloeren bij Vloerenland

Al vele klanten kozen voor de bijzonder positieve eigenschappen van Floorify PVC vloeren. Geen risico op open voegen, blijvende afdrukken van hoge hakken of stoelpoten en ook vlekken veeg je gewoon weg met een droge doek. Dankzij dit gebruiksgemak en de ruime keuze wat betreft kleuren en patronen slaag je gegarandeerd voor je ideale vloer.

En als het je niet zelf lukt om een keuze te maken, helpen we je daar graag mee. We kunnen al je vragen beantwoorden over bijvoorbeeld de toepassingsmogelijkheden, legmogelijkheden en puntjes waar je rekening mee kunt houden.

In onze webshop kun je alvast inspiratie opdoen, direct bestellen of contact met ons opnemen.

Series

  • Floorify Vinyl Planks
  • Floorify Vinyl Tiles

Actuele collectie Floorify

Hier kun je de nieuwste collecties van Floorify bekijken:

Vloerenland showroom

Zo ga jij goed voorbereid op pad voor jouw droomvloer.

Zien we je binnenkort ook in ons Experience Center XXL in de buurt van Eindhoven? Wij hebben laminaat, houten vloeren, trappen, tapijttegels, tapijt en vinyl.

Onze Webshop

Wil je Floorify PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop