PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Voordelen Quickstep Livyn

Voordelen PVC vloer

Voordelen en nadelen van PVC vloeren

PVC biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten vloerbedekking. Het ideale product bestaat niet, maar het is dan ook de kunst om de vloerbedekking te kiezen die het beste aansluit bij je gezinssamenstelling en woonwensen.

Advies op maat

Afhankelijk van het type woning, je smaak, gezinssamenstelling en woonwensen, gaan wij samen op zoek naar de ideale vloer. Dus geen onaangename verrassingen achteraf, maar een zorgeloze vloer die je verwachtingen overtreft!

 

Informatie over PVC vloeren

Deze website bevat veel informatie over alle soorten PVC vloeren, doe hier je voordeel mee. In de webshop vind je een enorm aanbod in vloeren.

In alle prijsklassen hebben wij een passend aanbod. Zo kun je kiezen zonder spijt en krijg je de vloer waar je niet van durfde te dromen. Zoek je bv. een pvc vloer in de regio Boekel, Erp, Elsendorp en Handel? Kom even langs want binnen 15-20 minuten sta je bij ons voor de deur.

PVC vloer voordelen
 

 

 

Voordelen van PVC vloeren

  • verbeterd wooncomfort
  • goede prijs-kwaliteitverhouding
  • stille vloer met minder loopgeluiden
  • neemt temperatuur aan van de ruimte
  • geschikt bij (hoofd)vloerverwarming
  • (soms) geschikt voor de doe-het-zelvers
  • onderhoudsarme vloer

Nadeel van PVC vloeren

  • Egalisatiekosten (standaard niet bij klik-PVC)
 

 

Verschillende soorten PVC vloeren

PVC Kamerbreed 

Ook wel vinyl genoemd. Verkrijgbaar in breedtes van 200/ 300 of 400 cm. Kan los gelegd of verlijmd worden op een vlakke vloer.

PVC stroken

PVC stroken of pvc tegels vinden hun oorsprong in de zakelijke markt. Tegenwoordig zijn ze ook voor de particuliere markt beschikbaar. Ze zijn modern en slijtvast, hebben de uitstraling van echt hout en zijn geschikt voor alle ruimtes in een woning.

Klik PVC vloer

Vrij nieuw in de markt zijn Klik-PVC vloeren. Los te leggen op een daarvoor geschikte ondervloer. Door de constructie niet overal toe te passen.

Looselay PVC vloeren

Ze hebben dezelfde afmeting als PVC stroken en ze kunnen los liggen in de ruimte, zijn gemiddeld 5 mm dik en opgebouwd uit verschillende lagen. Ook geschikt voor de zakelijke markt en ze zijn probleemloos toe te passen in winkels, kantoren, showrooms, sportcentra en bedrijven, vanwege de lage installatiekosten.

Zelfklevende PVC stroken

Naast goedkope zelfklevende PVC vloeren zijn er ook kwalitatief hoogwaardige zelfklevende PVC vloeren. mFlor heeft een serie die voor particulieren en bedrijven uitermate geschikt is.

Leer ons kennen! Dan weet je wat we voor je kunnen betekenen!

Sfeer met PVC vloer

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop