PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
VTwonen PVC vloeren

PVC vloeren de trend in vloeren

De trend in vloerenland is PVC

Vinyl bestaat al decenia en in de zakelijke markt heeft PVC een vlucht genomen. De laatste 10 jaar verovert PVC ook de particuliere markt door de vele voordelen van vinyle vloerbedekkingen. De nieuwste collecties zijn tegenwoordig ook op de particulier afgestemd. Het is smaakvol te combineren met de rest van het interieur. Op deze website geven wij veel informatie over PVC vloeren en je kunt ons assortiment online in de webshop bekijken.

Eenvoudig in gebruik

Deze PVC vloeren zijn bijzonder levensecht geworden en hebben de uitstraling van een houten vloer. Daarnaast zijn ze geluiddempend, makkelijk schoon te houden, slijtvast, comfortabel en scherp geprijsd.

 

Afdeling PVC vloeren

Alle soorten PVC vloeren op een rij

Vinyl

Vinyl is al 50 jaar verkrijgbaar op de rol. In verschillende breedtes, 200 cm, 300 cm en  400 cm. Het is makkelijk te leggen en tot 25 m2 is het los te leggen. Egaliseren en verlijmen is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden voor het beste eindresultaat.

PVC stroken, PVC tegels

Deze verlijmbare PVC stroken en tegels worden verlijmd op een vlakke, doorgaans geëgaliseerde (cementdek)vloer. Je kunt ze ook op een houten ondervloer leggen, Jumpax dus, maar in vaak is het dan goedkoper om klik PVC te gebruiken.

Klik PVC

Deze PVC kliksoort is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De volgende zaken kunnen afwijken, zoals het kliksysteem, de dikte, de stabiliteit, het decor, kras- en vlekbestendigheid en de afmetingen. 

PVC laminaat

Dit is een combinatie tussen laminaat en PVC. Modern PVC laminaat bestaat doorgaans uit 2 tot 3 lagen. De toplaag is een PVC strook (2-3 mm dikte) die wordt aangebracht op een houten HDF drager en daaronder wordt vaak kurk aangebracht.

Looselay PVC of Zelfklevende PVC

Deze heterogene PVC is los te leggen zonder te verlijmen, het is dus los te leggen. Looselay PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zoals bij laminaat. Hier vind je meer info over Zelfklevende PVC

PVC vloer in keuken

 

Welke soort PVC vloer je moet kiezen?

Welke van bovenstaande soorten het meest geschikt is voor jou, hangt af van de omstandigheden ter plaatse en van je smaak en woonwensen. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of bezoek ons bedrijf. Onze zijn erin getraind om naar je woonwensen te luisteren en je te helpen bij het kiezen van de juiste PVC vloer. Wij hebben voor elke prijs en budget een mooie oplossing!

Woonklimaat

PVC vloeren kunnen je woonklimaat aanzienlijk verbeteren. Zo heb je minder last van contactgeluiden en PVC vloeren hebben daarnaast de eigenschap om de temperatuur van de ruimte aan te nemen. Een PVC vloer in combinatie met (hoofd)vloerverwarming of vloerkoeling, wat tegenwoordig ook mogelijk is, zorgt voor een verdere verbetering van het wooncomfort.

Alle bekende merken

Wij werken nauw samen met de volgende leveranciers: Novilon, Quick Step, Floorify, Solcora, Greenflor, Floorify, Douwes Dekker, Dersimo, Ambiant, Interfloor, Moduleo, mFLOR, en Gerflor.

Novilon® friends

Novilon is te koop bij de betere woninginrichter. Een aantal hiervan hebben het certificaat Novilon friend gekregen. Novilon friends zijn de beste Novilon adviseurs van Nederland. Zij staan garant voor kwaliteit!

Bij je Novilon friend zijn alle Novilon collecties te vinden en je kunt er gratis A4 stalen opvragen van je favoriete kleur. Deze vakmensen helpen je graag waar het gaat om advisering en installatie van Novilon.

mFlor PVC vloeren

Wij hebben een ruime ervaring op gebied van PVC vloeren vandaar dat de keuze in de regio op ons viel. Als erkend mFlor dealer beschikken wij over de complete mFlor collecties.

Kom snel langs om de nieuwste mFlor PVC collecties te bekijken bij Vinylland. In de nieuwe mFlor shop kun je elke kwaliteit bekijken op grote staal borden, zo wordt een keuze maken kinderspel.

De mFlor collectie bestaat uit verschillende series, Authentic Oak, Authentic Langster, Authentic Plank, Estrich Stone, Flagstone Bauxite, Harbour Stone, Langster Plank, Long Plank, Rustic Plank, Stylestone, Zebrano Wood, Burlington Plank en Lignum Plank.

PVC vloer thuis

 

Toepassingsgebieden PVC vloeren algemeen

Woonkamervloer, slaapkamervloer, keukenvloer, badkamervloer, toiletvloer, zoldervloer, kantoorvloer, kantinevloer, winkelvloer, showroomvloer, beursvloer ziekenhuisvloer en magazijnvloer

De volgende soorten vinyl zijn inmiddels verkrijgbaar:

  • Kamerbrede PVC
  • PVC stroken
  • Klik PVC
  • PVC laminaat
  • Zelfklevende PVC stroken

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop