Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Douwes Dekker laminaat

Douwes Dekker laminaat

Douwes Dekker laminaat

Een laminaatvloer van Douwes Dekker is een laminaatvloer met karakter. Met aansprekende namen als ‘charmant’ en ‘spontaan’ ben je direct nieuwsgierig wat deze vloer voor jouw interieur kan doen. Douwes Dekker laminaat heeft nog veel meer voordelen.

Voordelen

Het is zeer slijtvast, waardoor jarenlang woonplezier gegarandeerd is. Het is gemakkelijk schoon te houden met een stofzuiger of –wisser en ook nog eens uitstekend bestand tegen lichte krassen en vlekken. Ideaal wanneer je kinderen of huisdieren hebt want kinderspeelgoed en nagels van huisdieren maken geen schijn van kans!

 

Vloerenland voert de hele collectie Douwes Dekker laminaat:

  • Spontaan
  • Opgewekt
  • Sympathiek
  • Trots
  • Krachtig
  • Enthoustiast
  • Elegant
  • Galant

Het aanbod van Douwes Dekker bestaat uit tientallen natuurgetrouwe houtdecors in verschillende formaten en met allerlei randafwerkingen.

Zorgeloos laminaat

Voor ieder interieur, zelfs voor de meest veeleisende omgevingen, heeft Douwes Dekker een geschikte laminaatvloer. Vallende voorwerpen, naaldhakken, koffie of wijn, een slagvaste, geluidsarme, watervast en nauwsluitende Douwes Dekker vloer is de perfecte keuze.

 

Douwes Dekker laminaat bekend van TV, bekijk de video.

Douwes Dekker vloer (laten) leggen

De duurzame vloeren van Douwes Dekker zijn na het leggen direct klaar voor gebruik. Dat gaat gemakkelijk met het nauwsluitende kliksysteem. Heb je niet veel tijd of geen zin om je laminaat zelf te leggen?

Vloerenland neemt dit klusje graag voor je uit handen. Onze medewerkers vertellen je vrijblijvend meer over de mogelijkheden en vertellen je graag over de voordelen voor thuis of op je werk. Je krijgt 2-10 jaar garantie op arbeid!

Experience Center

In onze inspirerende showroom in Beek en Donk hebben we omgedoopt tot Experience Center XL, waar je zelf kunt ontdekken welke interieurstijl het beste bij je past. Zo voorkom je teleurstellingen en creëer je de vloer die jou dat wow-effect geeft.

Eerlijke prijzen

Ook ervaar je hier meteen onze eerlijke prijzen en uitgebreide service. Natuurlijk is het ook mogelijk direct online in onze webshop te bestellen. We leveren en installeren je vloer dan graag bij je thuis, maar je kunt hem ook ophalen op een moment dat het jou uitkomt.

Iedere zoektocht naar een vloer eindigt bij Vloerenland!

 
Douwes Dekker in huis

Onze Webshop

Wil je Douwes Dekker laminaat bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop