Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Garantie en service

Garantie & service

Kwaliteit, service en garantie

Vloerenland levert niet alleen vloeren, wij bieden kwaliteit op elk gebied. Dat begint met de merken die we voeren en het advies dat we geven. We zorgen ervoor dat de vloer van je keuze geschikt is voor de ruimte en toepassing die je voor ogen hebt. 

Fabrieksgarantie

Als erkend dealer van alle bekende vloeren merken, ben je verzekerd van de fabrieksgarantie die per merk varieert tussen de 5 jaar tot levenslang.

Garantie op arbeid

Om er zeker van te zijn dat wij kwaliteit leveren, bieden wij nóg een unieke service! Wij hebben een enorm vertrouwen in de kwaliteit die ons personeel levert en daarom krijg je krijgt ook nog eens garantie op arbeid. We vinden het belangrijk dat je zorgeloos een vloer bij ons kunt bestellen, zorgeloos kopen bij Vloerenland betekent dus ook écht zorgeloos!

Legservice of Doe Het Zelf

Wij kunnen het leggen verzorgen of je voorzien van de specifieke leginstructies voor de diverse materialen, zodat je snel zelf aan de slag kunt.

 

Garantie op vloeren in huis
Vloerenland veilig kopen

Webwinkelkeur

Alle webshops van Vloerenland zijn lid van Stichting Webwinkelkeur. Wij voldoen aan de strenge eisen, voor jou de zekerheid dat je zorgeloos online kunt kopen in één van onze webwinkels! Mocht je desondanks ontevreden zijn, dan kun je je rechtstreeks tot de directie van Vloerenland wenden, desgewenst kan Stichting Webwinkelkeur gratis bemiddelen. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

 

Kopen op afstand 

Herroepingsrecht bij koop op afstand bij levering van producten (6.9 uit onze leveringsvoorwaarden) In geval van koop op afstand heeft koper het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. De bedenktijd ook wel zichttermijn genoemd, gaat in na ontvangst van de producten. Tijdens de bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de verkoper verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Wanneer de koper gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het
product, kenbaar te maken aan de verkoper. Nadat de koper kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd. De koper dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van betaling. Indien de koper na afloop van de in lid b en c genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht respectievelijk het product niet aan de verkoper heeft teruggezonden, is de koop een feit. Om gebruik te maken van dit recht kun je hier het modelformulier voor herroeping downloaden en deze ingevuld opsturen naar info@vloerenland.com. Maatwerk producten vallen niet onder dit herroepingsrecht.

 

 

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop