Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Plinten en profielen in huis

Plinten en profielen

Plinten en profielen

Plinten zorgen ervoor dat een ruimte de finishing touch. In onze webwinkel vind je alle producten, zoals plinten voor de afwerking van laminaat, houten vloeren, PVC vloeren, tapijt en tapijttegels. Plakplinten, systeemplinten, overzetplinten, MDF Plinten, profielen en accessoires. Onderhoudsmiddelen en vloerbeschermingsproducten kun je in ons bedrijf en online bestellen.

Uit voorraad leveren

Wij leveren alle plinten direct uit voorraad vanuit ons distritiebutiecentrum in Beek en Donk of rechtsreeks vanuit de leverancier.

Kun je een product niet vinden?

Bel dan de klantenservice :

0492 - 31 90 15

Lage prijzen

Door onze grote inkoopvolumes en door rechtstreeks bij fabrikanten in te kopen, kunnen wij kwaliteit leveren én hele scherpe prijzen hanteren. 

 

Standaard plint

Dit is een scherpgeprijsde en gegronde plint, standaardlengte van 240 cm. 

Plint de Luxe

Deze luxe plint heeft een lengte van 240 cm, is gegrond én voorgelakt, je hoeft ze alleen nog af te lakken. Deze voorgelakte plint staat helemaal strak in de lak. Alleen nog aflakken als je dat nodig vindt, want ze zien er zo al fantastisch uit. Als je het te druk hebt, dan kun je het aflakken ook na het plaatsen een keer doen.

Tips

Als je de plinten eerst op maat zaagt en ze nummert op de achterzijde, dan kun je ze in de gewenste kleur schilderen en plaatsen als ze droog zijn. Je kunt de plinten schroeven of met plintenkit aanbrengen. 

Als het nodig is kunnen onze renovatieplinten over de oude plinten aangebracht worden, dat scheelt een hoop (breek-)werk. 

 

Plinten in huis

Verkrijgbare plinten

 

Alle verkrijgbare plinten

 

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop