Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Experience Center

Experience Center

Het Experience Center is de centrale plek  in ons bedrijf. Hier kom je samen met een vloerenspecialist of één van onze stylisten meer te weten over je eigen woonwensen en welke stijl past bij je persoonlijkheid. En door gebruik te maken van onze online woonstijltest, fotografie en productsamples wordt snel duidelijk welke vloer jouw voorkeur geniet. 

Woonstijl voorkeuren

Je krijgt gratis interieurtips en advies op maat,we gaan op zoek naar jouw woonvoorkeuren en persoonlijke woonstijl.

Weet jij al welke stijl bij jou past?

 

Inspiratie-Experience-center-woonstijltest

Moodboard

Als de uitslag van de woonstijltest bekend is, krijg je het moodboard te zien binnen jouw woonstijl. Print je persoonlijke moodboard uit. Als je dat hebt gedaan, kun je controleren of de uitslag van de test klopt.

 

Slaapkamer-Trends-Vloerenland

Vloerenspecialist

Onze collega's zijn opgeleid om je te helpen bij de vraag, welke vloer bij je persoonlijkheid, smaak en gezinssamenstelling past.

'Vloeren weerspiegelen je persoonlijkheid en ze bepalen in belangrijke mate je interieur. In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar jouw individuele woonwensen en houden we onder andere rekening met de gezinssamenstelling'

Peter van de Kam Vloerenspecialist

Vtwonen-pvc-vloeren-collectie

Styling

Als je blijft twijfelen of meer hulp wilt bij het kiezen van een vloer, dan helpen onze Stylisten je graag. Ook bij andere vraagstukken zoals het opstellen van een basisplan voor je woning.

Ook voor een kleurenplan, materiaalgebruik, meubeladvies, raamdecoratie, verlichtingsplan en dergelijke, kun je een beroep op haar doen.

 

 

Vloerenland-Experience-Center-2

 

Bezoek ons Experience Center XXL

En al je vragen worden beantwoord...