Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Par-ky fineerparket Vloerenland

Parky Fineerparket

Par-ky fineerparket

Als erkend Par-ky dealer hebben wij de gehele Par-ky collectie in huis en it's good to live on wood. Meerlaags parket met een unieke uitstraling en de voordelen van laminaat. Makkelijk te installeren en eenvoudig qua onderhoud. De toplaag van echt hout zorgt ervoor dat je een unieke vloer hebt en het voelt aan als hout, omdat het echt is. Bijzonder sterk en krasbestendig waardoor je onbezorgd kunt genieten met je gezin van de belangrijke dingen in het leven.

  • Krasbestendig: Klasse 33 getest en supersterk door de 8 vernislagen met Titanium finish die in de fabriek aangebracht worden.
  • Supersterk: Omdat de vloerdelen gemaakt worden van HDF wordt het eindproduct bijzonder sterk.
  • Waterdicht: Elke plank is tot 12uur bestand tegen vocht en vlekken, dankzij het Aqua Sealing Complete System.
  • Luchtkwaliteit: Betere luchtkwaliteit in de ruimte t.o.v. kunststof vloeren, minimale uitstoot van belastende stoffen.
  • Duurzame keuze: Hout is kostbaar en circulair en daarom kiezen wij voor het maken van vloeren met zaagsel en schilfers die deels geproduceerd worden met zonne- en windenergie.

Par-ky houten vloeren

 

Vloerverwarming

Par-ky is ook geschikt in combinatie met vloerverwarming en zelfs ideaal qua warmteweerstand voor het geval je een moderne warmtepomp hebt. Door te variëren in de diktes van de fineer, zijn er extra prijsklassen gecreëerd, waardoor de aanvangsprijsklasse zelfs aanzienlijk lager ligt dan bij de andere merken. Ze zitten qua prijsniveau tussen laminaat en houten vloeren in, waardoor houten vloeren opeens door de hele woning gelegd kunnen worden voor aantrekkelijke prijzen.

Erkend Par-ky dealer

Vloerenland behoort in Nederland tot een selecte groep van erkende dealers die rechtstreeks afnemen van de fabriek. Wij kunnen dan ook als een van de winigen het complete aanbod Parky fineer houten vloeren aanbieden.

We hanteren concurrerende prijzen en leveren inclusief geldende fabrieksgaranties. Daarnaast krijg je van ons ook nog eens garantie op arbeid als onze parketteurs de vloer plaatsen.

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop