Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Par-ky fineerparket Vloerenland

Parky Fineerparket

Par-ky fineerparket

Parky is onderdeel van Decospan en deze laatste is weer de grootste fineerderij in de wereld. Uit een boom kunnen bijna oneindig veel shifts (fineerlagen) gehaald worden. Deze dunne fineerlagen worden daarna op een HDF drager verlijmd, aansluitend wordt de toplaag 8 x geschuurd en gevernist. Dit alles geeft een solide eindresultaat en het is de ideale basis voor een sterke zorgeloze houten vloer. Het assortiment van Par-ky bestaat uit een 40-tal parketsoorten. Meer info op de website van Par-ky fineerparket

De collectie bestaat uit de volgende series: SWING 06, PRO 06, LOUNGE 06, DELUXE+ 06, CLASSIC 20, ROYAL+ 20 en CLASSIC 32. De toplagen variëren: 0,6 mm, 2 mm en 3,2 mm. Er zijn kant-en-klare klik versies verkrijgbaar waardoor doe het zelvers makkelijk zelf aan de slag kunnen. Een aantal vloeren van Par-ky dienen verlijmd te worden, waardoor zelf leggen vaak te lastig wordt. Wij adviseren je het plaatsen van deze vloeren aan onze parketteurs over te laten.

Par-ky houten vloeren

Vloerverwarming

Par-ky is ook geschikt in combinatie met vloerverwarming en zelfs ideaal qua warmteweerstand voor het geval je een moderne warmtepomp hebt. Door te variëren in de diktes van de fineer, zijn er extra prijsklassen gecreëerd, waardoor de aanvangsprijsklasse zelfs aanzienlijk lager ligt dan bij de andere merken. Ze zitten qua prijsniveau tussen laminaat en houten vloeren in, waardoor houten vloeren opeens door de hele woning gelegd kunnen worden voor aantrekkelijke prijzen.

Erkend Par-ky dealer

Vloerenland behoort in Nederland tot een selecte groep van erkende dealers die rechtstreeks afnemen van de fabriek. Wij kunnen dan ook als een van de winigen het complete aanbod Parky fineer houten vloeren aanbieden.

We hanteren concurrerende prijzen en leveren inclusief geldende fabrieksgaranties. Daarnaast krijg je van ons ook nog eens garantie op arbeid als onze parketteurs de vloer plaatsen.

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop