Mijn winkelwagen
Houten vloer vloerverwarming

Vloerverwarming houten vloer

Vloerverwarming onder je houten vloer

Dankzij vloerverwarming loop je ’s zomers en ’s winters heerlijk rond in je eigen huis, ook op blote voeten. Wist je dat er verschillende houten vloeren zijn die probleemloos in combinatie met vloerverwarming gebruikt kunnen worden? En zelfs vloerkoeling behoort tot de mogelijkheden worden. Onze collega's vertellen je er graag meer over.

Houten vloer probleemloos over vloerverwarming

Een houten vloer met vloerwarming is een combinatie die we steeds vaker zien. Veel mensen denken misschien dat het onverantwoord is om vloerverwarming onder je houten vloer te leggen, maar we zouden niet zeggen dat het kon als het niet jarenlang getest was.

De parketteurs van Vloerenland hebben jarenlange ervaring in het leggen van een houten vloer over vloerverwarming. Daarom durven we met een gerust hart 5 tot 10 jaar garantie te geven. Ja, je leest het goed: we geven zelfs 5 tot 10 jaar garantie op arbeid!

Het is ons dagelijks werk, waardoor jij kunt rekenen op 100% tevredenheidsgarantie. Omdat niet iedere houten vloer geschikt is om in combinatie met vloerverwarming te gebruiken, is het belangrijk dat je je altijd goed laat informeren over de mogelijkheden. Bij een parketvloer bijvoorbeeld moet de vloer anders gelegd worden en een eiken houten vloer is juist weer snel warm.

Hoe compacter de vloer is, hoe sneller hij warm wordt. Houtsoorten die het minst vochtgevoelig zijn, zijn het meest geschikt voor vloerverwarming.

 

Laat je vrijblijvend adviseren over een houten vloer met vloerverwarming

Onze adviseurs kunnen alle vragen beantwoorden en handige tips geven over de juiste ingangstemperatuur, een goede opstook- en afkoelprocedure, de isolerende werking en het gemiddelde rendement. En als je zelf een houten vloer wilt gaan leggen in combinatie met vloerverwarming, dan kunnen we je adviseren over de juiste lijm en voorbehandeling of juiste ondervloer bij een 'zwevende' houtenvloer.

Daarnaast kijken we graag samen met je of je een ‘natte’, ‘droogbouw’ of ‘elektrische’ vloerverwarming hebt, om jouw houten vloer er optimaal op aan te laten sluiten. Jouw woonplezier staat immers voorop!

De koffie staat voor je klaar in onze showroom in Beek en Donk. Zien we je binnenkort?

Houten vloeren sfeer

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop