Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Voordelen van houten vloeren

Voordelen houten vloer

Voordelen van een houten vloer

Een houten vloer zorgt voor een ongeëvenaarde sfeer in huis. Niet voor niets zie je een houten vloer in veel huizen, kantoren en woonbladen terug. Maar dat is niet het enige, want een houten vloer heeft vele voordelen, en die zetten we graag voor je op een rijtje.

 
Houten vloer sfeer

Unieke eigenschappen

Houten vloeren hebben een unieke uitstraling, zijn in elke gewenste uitvoering en kleur leverbaar en af te stemmen op elk interieur. Een houten vloer draagt tevens bij aan een gezond woonklimaat, heeft relatief weinig onderhoud nodig en is erg hygiënisch.

Duurzaam

Een moderne houten vloer van Vloerenland gaat generaties lang mee. Bij normaal gebruik en regelmatig onderhoud vermijd je krassen. Vlekken zijn geen probleem als je ze direct verwijdert. Door te kiezen voor het unieke onderhoudssysteem van Vloerenland is je vloer optimaal beschermd.

In combinatie met vloerverwarming

Hout neemt standaard de kamertemperatuur aan en voelt dan warm en comfortabel aan, zelfs op blote voeten.

Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming geeft nog meer wooncomfort. En dat is met onze vloeren gewoon mogelijk! 

Geluidsarm

Als je de houten vloer 'zwevend' legt, leveren wij ondervloeren die geluidsarm zijn. Wanneer je benedenburen hebt, hoef je dus niet bang te zijn te veel geluid te maken met je schoenen.

Zorgeloos leven

In ieder huishouden past een houten vloer, zelfs met een druk gezin is dit geen probleem.

 

 

Garantie

Naast de gebruikelijke fabrieksgarantie op de houten vloer, van 5 tot 25 jaar garantie, krijg je van Vloerenland een unieke garantie. Wij geven garantie op arbeid, omdat wij een enorm vertrouwen hebben in onze kwaliteit van werken en onze vakmensen. Zo koop je dus zonder risico!

Kant-en-Klaar

Je kunt bij Vloerenland kiezen uit maatwerk of kant-en-klare houten vloeren. De vloeren die kant-en-klaar zijn krijgen alle bewerkingen mee vanaf de fabriek. Ze komen zo uit de verpakking en je hoeft niet meer te lakken, te oliën of te waxen maar kunt er direct van genieten.

Maatwerk

Een houten vloer kun je ook helemaal met ons 'maatwerk' programma aan je wensen aan laten passen. Naast de juiste lengte, breedte, opbouw van de plank, dikte van de toplaag en kleur van de planken kun je verschillende bewerkingen toevoegen, zoals schuren, schaven, borstelen, roken, trommelen, beitsen, lak, hardwaxolie, etc.  Bij Vloerenland vind je verschillende legpatronen, randafwerkingen en stijlen voor ieder huis of bedrijf. Denk dan aan de volgende patronen: elleboog, dubbele elleboog, visgraat, Hongaarse punt, Versailles, maar ook kopshout of planken patroon.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of bezoek onze Houten Vloeren en Parket Studio in Beek en Donk, want voor meer woonplezier ga je naar Vloerenland!

Life Style Center Beek en Donk

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop