Mijn winkelwagen
Voordelen van houten vloeren

Voordelen houten vloer

Voordelen van een houten vloer

Een houten vloer heeft natuurlijk al als groot voordeel dat hij voor veel sfeer in huis zorgt. Niet voor niets zie je een houten vloer in veel huizen, kantoren en woonbladen terug. Maar dat is niet het enige, want een houten vloer heeft vele voordelen, en die zetten we graag voor je op een rijtje.

Houten vloer sfeer

Gemakkelijk in onderhoud

Een houten vloer heeft weinig onderhoud nodig en is erg hygiënisch. Af en toe stofzuigen en een keer schoonmaken met wat water en zeep is voldoende om jarenlang plezier van je vloer te hebben.

Heb je huisdieren of nog kleine kinderen die vaak knoeien, dan moet je de vloer uiteraard wat vaker schoonmaken, maar dat is dan ook alles.

Wanneer je, na jarenlang plezier te hebben gehad van je houten vloer, doffe plekken krijgt, kun je hem schuren en opnieuw oliën of lakken om hem weer als nieuw te laten ogen. Zo heb je er weer jarenlang geen omkijken naar.

Duurzaam

Een kwalitatieve houten vloer gaat generaties lang mee. Bij normaal gebruik en goed onderhoud komen er niet zo snel krassen op en ook vlekken zijn geen probleem als je ze direct verwijderd. Voor goedkopere oplossingen is een grenen houten vloer erg geschikt.

In combinatie met vloerverwarming

Hout neemt de temperatuur aan van de ruimte en voelt dan warm en comfortabel aan, zelfs op blote voeten, maar het voelt nog warmer aan als je houten vloer over de vloerverwarming gelegd wordt. En dat is met onze vloeren gewoon mogelijk! 

Geluidsarm

Als je de houten vloer 'zwevend' legt leveren wij ondervloeren die geluidsarm zijn. Wanneer je benedenburen hebt, hoef je dus niet bang te zijn te veel geluid te maken met je schoenen.

Zorgeloos leven

In ieder huishouden past een houten vloer, zelfs met een druk gezin is sit geen probleem. Naast de gebruikelijke fabrieksgarantie geeft Vloerenland 5 tot 10 jaar garantie op arbeid.

 

 

Garantie

Naast de gebruikelijke fabrieksgarantie op de houten vloer van 5 tot zelfs 40 jaar, krijg je van Vloerenland een unieke garantie. Wij geven 5 tot 10 jaar garantie op arbeid, omdat wij onze kwaliteit van werken en onze vakmensen vertrouwen. Je koopt dus zonder risico!

Kant en Klaar

Je kunt bij Vloerenland kiezen uit houten vloeren die kant-en-klaar zijn. Deze vloeren krijgen alle bewerkingen mee vanaf de fabriek. Ze komen kant en klaar uit de verpakking en je hoeft hem niet meer te lakken te oliën of te waxen maar kunt er direct van genieten.

Maatwerk

Een houten vloer kun je helemaal aan je wensen aan laten passen. De juiste lengte, breedte en kleur van de planken, waardoor je precies die uitstraling creëert die je zoekt. Bij Vloerenland vind je verschillende legpatronen, randafwerkingen en stijlen voor ieder huis of bedrijf.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of bezoek ons Life Style Center in Beek en Donk, want voor meer woonplezier ga je naar Vloerenland!

Life Style Center Beek en Donk

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop