Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Houten vloeren schuren

Houten vloer schuren

Een houten vloer schuren

Om een leven lang plezier te hebben van een houten vloer, is het raadzaam om het schuren zo lang mogelijk uit te stellen. Door regelmatig onderhoud  voorkom je vroegtijdig schuren. Valt het onderhoud je echter zwaar, dan raden wij je aan het periodiek onderhoud door onze parketteurs te laten uitvoeren. Pas als de houten vloer niet meer te herstellen is, met ons Wood Protection System of door middel van het PowerScrub en Deap Clean System van Bona, wordt het tijd je houten vloer vakkundig te (laten) schuren. Je vloer ziet er dan weer als nieuw uit!

Huidige vloer beu? Als je op zoek wilt naar een update, dan ben je aan het juiste adres. Onze parketteurs bespreken alle mogelijkheden ter plaatste.

Bel gerust voor een afspraak.

 

VIDEO werkwijze Vloerenland Houten vloer schuren

 

Wood Protection System van Vloerenland

Elke houten vloer heeft onderhoud nodig. Voor gelakte vloeren adviseren wij Lecol onderhoudsproducten. Voor olie en hardwaxolie behandelde houten vloeren adviseren wij voor dagelijks en periodiek onderhoud het Vloerenland Wood Protection Systeem. Met als voordeel dat de levensduur van jouw kostbare houten vloer verlengd wordt en de onderhoudskosten op de lange termijn zo laag mogelijk blijven. Vloerenland heeft ook een hele duidelijke mening over onderhoud, vandaar dat wij een eigen onderhoudsysteem ontwikkeld hebben. Zo zijn wij er zeker van dat jouw houten vloer in topconditie blijft.

Het Vloerenland Wood Protection System bevat Clean & Wax-iT voor dagelijks gebruik. Voor periodiek onderhoud (2-4 x per jaar) adviseren wij de Vloerenland Power Cleaner in combinatie met onze Wood Contioner. Let op! Voor 'white wash' behandelde houten vloeren hebben wij een speciale Wood conditioner. Om de luchtvochtigheid in de gaten te houden, adviseren wij een Stadler hygrometer. Je kunt deze onderhoudsproducten afhalen in ons bedrijf te Beek en Donk.

 

Houten vloer sfeer

 

Vloerenland kan jouw houten vloer of parket schuren en lakken of oliën

Vloerenland neemt het schuren graag voor je uit handen. Wanneer je het idee hebt dat je vloer aan renovatie toe is, komen wij graag bekijken wat de mogelijkheden zijn. Schuren is immers een stuk voordeliger dan een nieuwe vloer laten leggen. We schuren oppervlakkige beschadigingen weg en behandelen de vloer met de afwerking die je wilt, zoals was, lak, olie of hardwaxolie. Zo bescherm je je vloer weer jaren tegen vuil en loopschade.

Een houten vloer of parket schuren is een klus waar de juiste apparatuur en de nodige kennis over de verschillende houtsoorten voor nodig is. Voor onze parketteurs geen punt!

Ons team denkt graag met je mee over de beste afwerking voor je houten vloer of parket, met de uitstraling die bij je past. Ook geven we graag meer informatie over de voor- en nadelen van de verschillende afwerkingen.

En ben je eigenlijk uitgekeken op de afwerking die je nu hebt? Dan is het uiteraard ook mogelijk om voor een hele andere uitstraling te kiezen door je houten vloer of parket na het schuren te lakken, oliën of met een andere beschermlaag af te werken. De keuze is aan jou!

 

Inspiratie nodig? 

In de Houten Vloeren en Parket Studio van Vloerenland in Beek en Donk kun je uitgebreid inspiratie opdoen. In ons Experience Center XXL zie je verschillende woonstijlen onder één dak. Je bent van harte welkom om jouw stijl te ontdekken. En wil je graag advies op maat over je parket of houten vloer, en over schuren, lakken of oliën? Maak dan een afspraak.

 

 
  • Bel om een afspraak te maken 0492-319015
  • Plan een afspraak via onderstaand contactformulier

Contact


 
 
Green-flor sfeer

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop