Mijn winkelwagen
Houten vloeren schuren

Houten vloer schuren

Een houten vloer schuren

Ondanks dat je een leven lang plezier kunt hebben van een houten vloer, is schuren haast niet te voorkomen. Want ook een authentieke houten vloer vertoont slijtage op den duur. Na jaren van intensief gebruik zie je toch wat gebruikerssporen. Dan is het tijd je houten vloer vakkundig te (laten) schuren. Je vloer ziet er dan weer als nieuw uit!

 

Houten vloer sfeer

 

Vloerenland kan jouw houten vloer of parket schuren en lakken of oliën

Vloerenland neemt het schuren graag voor je uit handen. Wanneer je het idee hebt dat je vloer aan renovatie toe is, komen wij graag wat de mogelijkheden zijn. Schuren is immers een stuk voordeliger dan een nieuwe vloer laten leggen. We schuren oppervlakkige beschadigingen weg en behandelen de vloer met de afwerking die je wilt, zoals olie, lak of wax. Zo bescherm je je vloer weer jaren tegen vuil en schade. Ook je parket kunnen we schuren. Dat is een klus waar de juiste apparatuur en de nodige kennis over de verschillende houtsoorten voor nodig is. Voor onze goed opgeleide vakmensen een geen punt!

Onze specialisten denken graag met je mee over de beste afwerking voor je houten vloer of parket, met de uitstraling die bij je past. Ook geven we je graag meer informatie over de voor- en nadelen van de verschillende afwerkingen. En ben je eigenlijk uitgekeken op de afwerking die je nu hebt? Dan is het uiteraard ook mogelijk om voor een hele andere uitstraling te kiezen door je houten vloer of parket na het schuren te lakken, oliën of met een andere beschermlaag af te werken. De keuze is aan jou!

 

Inspiratie nodig? 

In de showroom van Vloerenland in Beek en Donk kun je uitgebreid inspiratie opdoen. In ons Life Style Center zie je verschillende woonstijlen onder een dak. Je bent van harte welkom om jouw stijl te ontdekken. En wil je graag advies op maat over je parket of houten vloer, en over schuren, lakken of oliën? Maak dan een afspraak.

Wij hebben voor iedere vloer een oplossing!

Green-flor sfeer

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop