Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Schade taxatie houten vloeren

Houten vloer schade

Heeft je houten vloer schade?

Heeft je parket of houten vloer schade opgelopen? Bijvoorbeeld doordat je een kast net iets te ruw verschoven hebt, omdat je een muurtje weggehaald hebt of een aanbouw hebt laten plaatsen? Wij kunnen jouw houten vloer weer in orde maken.

Heb je waterschade gehad? Onze parketteurs renoveren en repareren jouw vloer zodat deze er weer als nieuw uitziet. Ook de plinten nemen we meteen mee. Daar hebben we jarenlange ervaring mee!

Houten vloer taxatie

Wanneer je houten vloer of parket schade heeft, komen we persoonlijk bij je langs om de schade te bekijken en een professionele ‘houten vloer taxatie’ uit te voeren. Hoe wil je dat de vloer er straks uit komt te zien?

Samen maken we een plan van aanpak en een strakke planning. Door snel te schakelen, voorkomen we verdere schade aan meubels en muren en stankoverlast. We zorgen voor een keurig afgewerkte vloer in de stijl die bij jou en de rest van het interieur past. 

Als we een taxatie uitvoeren, krijg je een deskundig schaderapport van ons. Dit rapport kun je bij de verzekeringsmaatschappij of VVE indienen.

 

Neem direct contact op!

Als je parket of houten vloer schade heeft opgelopen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We geven je dan al meteen enkele tips over bijvoorbeeld het drogen van de ondervloer en plannen meteen een afspraak in om bij je te komen kijken.

Is de schade aan je parket of vloer zo groot dat repareren duurder wordt dan een nieuwe vloer leggen? Bij Vloerenland ben je ook aan het juiste adres voor een nieuwe houten vloer of parketvloer. Je vindt bij ons een ruim aanbod voor een eerlijke prijs. Loop gerust bij ons binnen om de mogelijkheden te bekijken. Of doe online onze Woonstijltest om alvast meer te weten te komen over je smaak en woonvoorkeuren.

Vloerenland, het hout nooit op...

Houten vloer sfeer

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop