Mijn winkelwagen
Houten vloer kopen Visgraat Vloerenland

Houten vloer kopen

Een houten vloer kopen

De mooiste vloer die je kunt kopen, is wellicht een houten vloer. Die wordt mooier naarmate je hem intensiever gebruikt. Die zijn levensverhaal vertelt en daardoor nog charmanter, nog unieker wordt. Houten vloeren worden na jaren intensief gebruik dan ook niet minder mooi maar alleen maar nog unieker en authentieker.

En dat authentieke zorgt ervoor dat je nooit precies dezelfde houten vloer kunt kopen. De vloer die bij jou thuis komt te liggen, is weer net een tikkeltje anders dan de vloer die je in ons Life Style Center bewonderd hebt. En dat maakt hem nou juist zo bijzonder!

Dat een houten vloer met de jaren meer karakter krijgt, wil echter niet zeggen dat je hem niet hoeft te onderhouden. Goed onderhoud voorkomt slijtage, want dat zou jammer zijn. Eens in de zoveel tijd een keertje stofzuigen en met een sopje erover is al meer dan genoeg.

Minimaal één maal per jaar kun je hem in de olie (laten) zetten. We vertellen je graag meer over schuren, lakken, oliën of waxen en de juiste producten om je vloer schoon te krijgen en te beschermen tegen vuil en vocht.

Houten vloer leggen

Hout en houten vloeren 'werken’. Laat je bij het kopen adviseren over het leggen. We geven je graag tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Je kunt het leggen ook overlaten aan een professional van Vloerenland. Wij kennen de juiste legtechnieken waarmee we zelfs perfect over vloerverwarming heen kunnen leggen.

Breng bijvoorbeeld sfeer aan in je huis met ‘oude’ houten vloeren van Vloerenland. Bekijk ons uitgebreide aanbod om te ontdekken welke houten vloer het beste bij jouw huis of bedrijf past. Bij ons kun je een houten vloer op maat kopen in iedere gewenste kleur, breedte en dikte.

Houten trap plaatsen

Stel je voor... je woning is op elke verdieping bekleed met een eiken houten vloer. En ze zijn met elkaar verbonden door een bijpassende houten trap om het geheel compleet te maken. Ooit kies je voor mooist!

Kom gerust eens bij ons langs om je onder het genot van een kopje koffie rond te laten leiden door een van onze adviseurs!

Houten trap

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop