Mijn winkelwagen
Houten trap plaatsen

Houten trap

Houten trap

Een bijzonder sfeervolle manier van trapbekleding is hout op de trap. Houten trapbekleding past zowel in moderne als landelijke interieuren uitstekend. Je ziet het bijvoorbeeld vaak in huizen in ‘Ibiza’ stijl maar ook in strakke, witte inrichtingen. Zeker wanneer je al veel hout in huis hebt, zoals een donkere of witte houten vloer, past houten trapbekleding hier uitstekend bij. De warme uitstraling van hout leent zich ook goed als contrast met koele materialen als een betonvloer of glazen pui. Wat zijn de mogelijkheden van Vloerenland voor hout op je trap? We vertellen je er graag meer over.

Houten trap bekleden

Voor het bekleden van de trap kan dezelfde houtsoort gebruikt worden als die van je houten vloer. Zo wordt het samen een perfect bij elkaar passend geheel. Heb je geen houten vloer, dan kijken we naar een houtsoort die qua uitstraling het beste bij je inrichting past. Donker hout is een populaire keuze. Na het leggen van de vloerdelen kun je na gaan denken over de details. De juiste trapleuningen en trapleuninghouders zorgen ervoor dat de afwerking verzorgd is en overal over nagedacht is.

Maatwerk houten trapbekleding

Denk je erover om hout op je trap te laten plaatsen? Dat is altijd maatwerk. Vloerenland kijkt graag bij je thuis of in je bedrijf wat de mogelijkheden zijn. We geven je passend advies en kunnen vrijblijvend een offerte opsturen. In ons Houten VLOEREN sTUDIOExperience Center in Beek en Donk laten we je daarnaast graag enkele voorbeelden van geschikte houtsoorten zien. Ook over alternatieven voor hout op de trap kunnen we je meer vertellen, zoals tapijt, laminaat of PVC als trapbekleding. Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je de benodigde informatie te geven, ook over het plaatsen zelf en wat wij daarin voor je kunnen betekenen. 

Styling advies

Kun je je maar moeilijk voorstellen hoe dat eruit komt te zien? Vind je het moeilijk een keuze te maken uit de vele mogelijkheden Je kunt bij Vloerenland ook een afspraak maken met onze woonstylise als je hulp voor interieurvraagstukken. Met een compleet interieuradvies kun je onbezorgd slagen.

Eiken traptreden aanbrengen

 

 

Eiken traptreden plaatsen

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop