Mijn winkelwagen
Hongaarse punt

Hongaarse punt

Hongaarse punt

De Hongaarse Punt is een populaire variant van het bekende visgraat parket. Het is net een ander patroon. Bij de Hongaarse Punt zie je rechte lijnen ontstaan, waarbinnen de planken diagonaal liggen, terwijl bij een visgraatpatroon de planken als het ware in elkaar ‘haken’. Omdat patroonvloeren nooit uit de mode raken, passen ze zowel in moderne als landelijke of klassieke interieuren.

Bovendien is de Hongaarse Punt een plankenvloer die in diverse uitvoeringen en uitstralingen leverbaar is. 

Zo creëer je exact die sfeer die je voor ogen hebt. Wat de Hongaarse Punt ook een bijzonder aantrekkelijke plankenvloer maakt, is het feit dat vloerverwarming onder deze houten vloer geen enkel probleem is. Belangrijk daarbij is dat de vloer op de juiste wijze gelegd wordt. 

Dat komt erg precies dus en vraagt om de jarenlange kennis en ervaring van onze vakmensen. Zij staan voor je klaar om jouw vloer snel en vakkundig te leggen.

Onderhoud aan je plankenvloer

Een authentieke plankenvloer vraagt om een regelmatig onderhoud. Afhankelijk van de afwerking worden bepaalde adviezen aan je meegegeven. Vloeren die geölied of gelakt zijn mogen alleen met speciale reinigingsmiddelen schoongemaakt worden om ze te beschermen tegen vlekken.

In ieder geval is het altijd van belang de vloer regelmatig te stofzuigen om hem zoveel mogelijk stof- en zandvrij te houden. Plekken die veel te lijden hebben, kunnen voorzien worden van een speciale

onderhoudsolie die slijtage tegengaat. Dat geldt ook voor populaire looproutes. Bij Vloerenland voorzien we je graag van het beste advies. Ook kun je hier op je gemak de verscheidenheid aan houtsoorten en prijzen bekijken.

Ons team staat voor je klaar om je, onder het genot van een kopje koffie, tekst en uitleg te geven. Je kunt je vloer natuurlijk ook direct online bestellen en snel en vakkundig bij je thuis laten bezorgen!

Houten vloer hongaarse punt

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop