Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Houten vloer Visgraat Vloerenland

Eiken houten vloer

Eiken houten vloer

Een eiken houten vloer kan levenslang meegaan. Het is dan ook een goede investering, maar wel een investering waar je goed over na moet denken. Je moet immers vele jaren tegen deze vloer aankijken. Bovendien is de vloer in zoveel kleurtinten en stijlen verkrijgbaar dat het loont om je er even goed in te verdiepen.

Verschillende bewerkingen, breedtes, diktes en afmetingen van de knoesten zorgen voor veel keuze. Ook qua afwerking zijn er veel mogelijkheden. En omdat hij in zoveel stijlen te koop is, zit er altijd een variant bij die perfect in jouw interieur past.

Eiken parket over vloerverwarming leggen

De robuuste, stijlvolle uitstraling van een eiken houten vloer spreekt veel mensen aan. Dat komt omdat deze houten vloer ook in verschillende prijsklassen verkrijgbaar is, op diverse manieren te bewerken is en op vloerverwarming zonder problemen te leggen is. Dat geldt niet voor iedere houtsoort maar wel voor een eiken houten vloer of parket.

Modern eiken parket heeft als voordeel dat er verschillende lagen hout op elkaar gelijmd zijn, waardoor de plank (meestal multiplex met een eiken toplaag), zeer stabiel is en werking tot een minimum beperkt blijft. Met vakkundig gelegd eiken parket hoef je je nergens zorgen om te maken.

Maatwerk bij Vloerenland

Iedere zoektocht naar een houten vloer eindigt bij Vloerenland. Wij denken graag met je mee over de eiken houten vloer die het beste bij jouw smaak en woonwensen aansluit. Schaven, schuren, borstelen, logen, roken, trommelen, beitsen, lakken, oliën of waxen, welke afwerking je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het resultaat perfect is. Ons team adviseert je graag over de juiste behandeling om het gewenste resultaat te verkrijgen. Wij leveren ook kant-en-klare houten vloeren die alle bewerkingen in de fabriek al achter de rug hebben, je ziet vooraf precies wat je koopt.

Een eiken vloer opnieuw schuren en een white wash behandeling geven, zorgt na jaren van intensief gebruik weer voor een frisse, nieuwe 'look'. Ook op het gebied van schoonmaken en onderhoud ben je aan het juiste adres. 

We heten je graag van harte welkom!

 

VIDEO werkwijze Vloerenland

 

Quick-step Parquet sfeer

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop