Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Houten trap plaatsen

Legservice

 

Je houten vloer laten leggen: hoe gaat dat in zijn werk?

Vloerenland heeft een ruim aanbod houten vloeren. Omdat je een houten vloer niet over een nacht ijs koopt, staan wij voor je klaar om je tijdens het gehele traject te begeleiden. Onze deskundige leggers en parketteurs denken van A tot Z met je mee over de mogelijkheden. En onze styliste kan je persoonlijk interieuradvies geven en met je meedenken over wat er nog meer nodig is om tot jouw droominterieur te komen. Welke andere partijen en aanpassingen zijn hier nog voor nodig? Zo vind je gegarandeerd de vloer die bij jouw wensen en interieur past.

Als je zover bent om te gaan kopen en je houten vloer daadwerkelijk te laten leggen, hoe gaat dat dan in zijn werk? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Vloerkeuze

Allereerst maak je een keuze voor de houtsoort, kleur, sortering van de knoesten, de breedte en lengte van de planken, de dikte en afwerking ervan, het patroon en de gewenste legwijze.

Bevestiging en voorbereiding

Wanneer je dit allemaal hebt gekozen, ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Ga je akkoord met de offerte dan krijg je een opdrachtbevestiging per e-mail waarin staat wat de door jou te nemen volgende stappen zijn. Wat moet jij zelf aan voorbereiding doen om ervoor te zorgen dat onze leggers aan de slag kunnen?

Planning

Als de benodigde voorbereidingen getroffen zijn, kunnen we het leggen van je houten vloer in gaan plannen. We zullen hiervoor contact met je opnemen. Een van onze medewerkers zal bij je langskomen om de ruimte definitief in te meten en de vloer te controleren, is deze vlak en droog? Eventueel wordt de opdracht nog aangepast als de maten niet blijken te kloppen. We bespreken ook de afwerking, zoals profielen, plinten en kozijnen.

Aanleveren materialen

Je houten vloer wordt nu door ons besteld en gecontroleerd. Een dag voordat we de houten vloer bij je laten leggen, leveren we de materialen bij je thuis.

Houten vloer visgraat

Het leggen zelf

Op de afgesproken dag komt de parketteur de vloer leggen. Hij bespreekt nogmaals de werkzaamheden voor hij van start gaat. Bij een ruimte van gemiddelde grootte is hij vaak in een dag klaar. Jij kunt je woning of bedrijf meestal dezelfde dag nog betreden en inruimen. Wil je toch liever zelf je vloer leggen? We geven je hier graag tips over.

 

Vrijblijvende offerte om houten vloer te leggen, renoveren, vervangen of schilderen?

Wil jij je houten vloer ook laten leggen door Vloerenland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook om een houten vloer te renoveren, vervangen, schilderen of verven kun je vrijblijvend een offerte aanvragen!

Visgraat parket leggen

Onze webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop